Fons de la Col·lecció

Sobre Fons de la Col·lecció

Des de l’abstracció matèrica dels anys cinquanta, la Col·lecció evoluciona cap al pop europeu, les avantguardes dels anys seixanta i setanta, la centralitat de la paraula i l’experiència poètica, el retorn de la figuració fotogràfica i l’escultura ...

Destacats

 • Parlem de… amb Ignasi Aballí"Superfície i sota són dos conceptes antagònics, oposats". Ignasi Aballí ens guia per les obres de l’exposició Sota la superfície.

  Categoria / Autor:
  Data:
 • Col·lecció MACBA. Una seleccióQuasi 200 obres destacades de la Col·lecció Macba. Trobaràs la nostra publicació a la botiga del museu.

  Categoria / Autor:
  Data:
 • Sota la superfície"Ara que el mirall ha sortit a la llum de l’Art, hi veiem, a dins, la història", Michelangelo Pistoletto, 1987. Visita la exposició de col·lecció Sota la superfície.

  Categoria / Autor:
  Data:
 • Film Col·lectiu"Centrar l’atenció sobre el procés de creació més que sobre els resultats ha provocat la desaparició de l’objecte d’art com a sublimació final, cosa que representa un replantejament en la mercantilització de l’art i, per tant, implica unes conseqüències sociopolítiques."

  Carles Santos

  Categoria / Autor:
  Data:
 • L'App del museuDescarrega't l'app per conéixer millor moltes de les obres de l’actual exposició de Col·lecció. Actualitza-la. T’expliquem allò que les obres callen.

  Categoria / Autor:
  Data:
 • EntusiasmeLectura entusiasta de l’art contemporani. La Col·lecció MACBA viatja a 9 ciutats catalanes. Des del 12 de gener, es pot veure a Vilafranca del Penedès.

  Categoria / Autor:
  Data: