Fons de la Col·lecció

Sobre Fons de la Col·lecció

Des de l’abstracció matèrica dels anys cinquanta, la Col·lecció evoluciona cap al pop europeu, les avantguardes dels anys seixanta i setanta, la centralitat de la paraula i l’experiència poètica, el retorn de la figuració fotogràfica i l’escultura ...

Destacats

 • Un segle breu: Col·lecció MACBALa presentació està pensada per explicar la història de l’art modern i contemporani a través de les perspectives particulars, polítiques i temes que la Col·lecció MACBA va desenvolupar des del seu començament.

  Exposició

  Categoria / Autor:
  Data:
 • Col·lecció MACBA. Una seleccióQuasi 200 obres destacades de la Col·lecció Macba. Trobaràs la nostra publicació a la botiga del museu.
  Publicació

  Categoria / Autor:
  Data:
 • L'App del museuVols fer de la teva visita al MACBA una experiència única? Instal·la’t la nostra app i navega pel museu sense deixar escapar ni un sol detall.

  T’expliquem allò que les obres callen.

  App

  Categoria / Autor:
  Data:
 • Remodelling Photo HistoryPartint de la reconstrucció d'aquells esdeveniments traumàtics que normalment s'ometen en els àlbums familiars -morts, divorcis, conflictes, abusos i malalties-, l'artista proposa un nou enfocament de la imatge de si mateixa i dels rols que es projecte en societat.  Obra

  Categoria / Autor:
  Data:
 • LA CONFUSIÓN DEL PASADO EN EL ZEREBROL'artista va construir una mitologia personal poblada d’imatges al·lucinatòries, somnis i visions interiors de caràcter clarament autobiogràfic. En la línia de creadors com Artaud, Michaux o Max Ernst, els seus universos pintats són la prova irrefutable del poder de l’art per situar-se en un àmbit més enllà de la raó.

  Obra

  Categoria / Autor:
  Data:
 • Condensation CubeUn procés físic tan bàsic com la condensació de l'aigua serveix a Haacke per redefinir l'obra d'art com un sistema viu i, d'una forma molt significativa, el paper de l'espectador o l'usuari de l'art. Si bé la formació d'aigua dins el cub té a veure amb les condicions de l'entorn immediat, la mateixa presència humana forma part d'aquest entorn.

  Obra

  Categoria / Autor:
  Data:

Per què visites la web del MACBA?

Moltes gràcies! La teva resposta ens ajuda a millorar aquesta web.