Fons de la Col·lecció

Sobre Fons de la Col·lecció

Des de l’abstracció matèrica dels anys cinquanta, la Col·lecció evoluciona cap al pop europeu, les avantguardes dels anys seixanta i setanta, la centralitat de la paraula i l’experiència poètica, el retorn de la figuració fotogràfica i l’escultura ...

Destacats

 • Col·lecció MACBA. Una seleccióQuasi 200 obres destacades de la Col·lecció Macba. Trobaràs la nostra publicació a la botiga del museu.


  Publicació

  Categoria / Autor:
  Data:
 • Sota la superfície"Ara que el mirall ha sortit a la llum de l’Art, hi veiem, a dins, la història", Michelangelo Pistoletto, 1987. Visita la exposició de col·lecció Sota la superfície.

  Categoria / Autor:
  Data:
 • Film Col·lectiu"Centrar l’atenció sobre el procés de creació més que sobre els resultats ha provocat la desaparició de l’objecte d’art com a sublimació final, cosa que representa un replantejament en la mercantilització de l’art i, per tant, implica unes conseqüències sociopolítiques."

  Carles Santos

  Categoria / Autor:
  Data:
 • L'App del museuDescarrega't l'app per conéixer millor moltes de les obres de l’actual exposició de Col·lecció. Actualitza-la. T’expliquem allò que les obres callen.

  Categoria / Autor:
  Data:
 • EntusiasmeLectura entusiasta de l’art contemporani. La Col·lecció MACBA viatja a 9 ciutats catalanes. Des del 12 de gener, es pot veure a Vilafranca del Penedès.

  Categoria / Autor:
  Data:
 • From Barcelona to Abu Dhabi: Works from the MACBA Art Collection in Dialogue with the EmiratesL’exposició reuneix més d’una setantena d’obres del fons de la Col·lecció del museu i les posa en diàleg amb una vintena de treballs d’artistes visuals dels Emirats Àrabs.

  Categoria / Autor:
  Data: