Fons de la Col·lecció

Sobre Fons de la Col·lecció

Des de l’abstracció matèrica dels anys cinquanta, la Col·lecció evoluciona cap al pop europeu, les avantguardes dels anys seixanta i setanta, la centralitat de la paraula i l’experiència poètica, el retorn de la figuració fotogràfica i l’escultura ...

Destacats

 • Un segle breu: Col·lecció MACBALa presentació està pensada per explicar la història de l’art modern i contemporani a través de les perspectives particulars, polítiques i temes que la Col·lecció MACBA va desenvolupar des del seu començament.

  Exposició

  Categoria / Autor:
  Data:
 • Col·lecció MACBA. Una seleccióQuasi 200 obres destacades de la Col·lecció Macba. Trobaràs la nostra publicació a la botiga del museu.
  Publicació

  Categoria / Autor:
  Data:
 • L'App del museuVols fer de la teva visita al MACBA una experiència única? Instal·la’t la nostra app i navega pel museu sense deixar escapar ni un sol detall.

  T’expliquem allò que les obres callen.

  App

  Categoria / Autor:
  Data:
 • CONSTRUCTION OF THE MATRIXUna figura en posició fetal apareix projectada sobre una muntanya de terra coberta de casquets de bala. Dos llibres, il·luminats per petites làmpades, resten oberts als costats de la projecció. La làmpada de major intensitat, amb una bombeta de 60 watts, està dirigida al "Manifest del Partit Comunista", mentre que, il·luminat per una làmpada de 15 watts, hi ha el "Nou Testament".

  Obra

  Categoria / Autor:
  Data:
 • Réserve de Suisses morts«No hi ha res més normal que una persona suïssa... Per això, tots aquests morts són, senzillament, encara més aterridors. Són nosaltres.» Christian Boltanski, 1996


  Obra

  Categoria / Autor:
  Data:
 • Si veus alguna cosa..Darrere quatre finestrals de vidres translúcids projectats, diversos personatges intercanvien històries personals que posen de manifest colpidors testimonis d'abús de poder. Les finestres, altes, estretes i elegants, impregnades d'una freda llum blanca, poden evocar un espai eclesiàstic, localització encertada si considerem les constants interferències entre fe i política.

  Obra

  Categoria / Autor:
  Data:

Per què visites la web del MACBA?

Moltes gràcies! La teva resposta ens ajuda a millorar aquesta web.