Fons de la Col·lecció

Sobre Fons de la Col·lecció

Des de l’abstracció matèrica dels anys cinquanta, la Col·lecció evoluciona cap al pop europeu, les avantguardes dels anys seixanta i setanta, la centralitat de la paraula i l’experiència poètica, el retorn de la figuració fotogràfica i l’escultura ...

Destacats

 • Un segle breu: Col·lecció MACBALa presentació està pensada per explicar la història de l’art modern i contemporani a través de les perspectives particulars, polítiques i temes que la Col·lecció MACBA va desenvolupar des del seu començament.

  Exposició

  Categoria / Autor:
  Data:
 • Col·lecció MACBA. Una seleccióQuasi 200 obres destacades de la Col·lecció Macba. Trobaràs la nostra publicació a la botiga del museu.
  Publicació

  Categoria / Autor:
  Data:
 • L'App del museuVols fer de la teva visita al MACBA una experiència única? Instal·la’t la nostra app i navega pel museu sense deixar escapar ni un sol detall.

  T’expliquem allò que les obres callen.

  App

  Categoria / Autor:
  Data:
 • Réserve de Suisses morts«No hi ha res més normal que una persona suïssa... Per això, tots aquests morts són, senzillament, encara més aterridors. Són nosaltres.» Christian Boltanski, 1996

  Obra

  Categoria / Autor:
  Data:
 • CONNECTIONSAnnie Albers es va inscriure en un taller de teixit i va convertir aquest mitjà tradicionalment associat a l’activitat femenina en el seu mitjà d’expressió. Explorant els límits tècnics del teixit manual i incorporant usos innovadors del teixit com a art, arquitectura i disseny, la seva figura va tenir un ampli reconeixement.

  Obra

  Categoria / Autor:
  Data:
 • À chaque stencil une révolution (Per a cada plantilla una revolució)Deixant de banda que l’element performatiu del gest de l'artista i el color blau al·ludeixen al treball d’Yves Klein, l’obra s’erigeix com un subtil monument a les revolucions socials del passat recent, alhora que obre una crítica al poder revolucionari actual.

  Obra

  Categoria / Autor:
  Data:

Per què visites la web del MACBA?

Moltes gràcies! La teva resposta ens ajuda a millorar aquesta web.