Fons de la Col·lecció

Sobre Fons de la Col·lecció

Des de l’abstracció matèrica dels anys cinquanta, la Col·lecció evoluciona cap al pop europeu, les avantguardes dels anys seixanta i setanta, la centralitat de la paraula i l’experiència poètica, el retorn de la figuració fotogràfica i l’escultura ...

Destacats

 • Baladia ciutat futura«Igual que en totes les ciutats reals, hem construït mesquites, una casba i fins i tot un camp de refugiats.» Arick Moré, tinent coronel de les Forces de Defensa d’Israel.

  #Domènec

  Categoria / Autor:
  Data:
 • Col·lecció MACBA. Una seleccióQuasi 200 obres destacades de la Col·lecció Macba. Trobaràs la nostra publicació a la botiga del museu.


  Publicació

  Categoria / Autor:
  Data:
 • Trencar la immutabilitat de les paraulesEn l’obra "Sculpture"(1969) de Francesc Torres, la paraula “escultura” sotmesa a la lògica d’un element líquid, l’aigua, es va transformant lentament en diferents mots imaginaris. Visita el museu i descobreix l'univers de Francesc Torres.

  Categoria / Autor:
  Data:
 • Francesc Torres i la violència universalA "Belchite/South Bronx: A Trans-Cultural and Trans-Historical Landscape", Torres cita un conflicte local com a expressió de la violència universal i atemporal, la generada per l’enfrontament ideològic i la gratuïta i sense raons.

  Categoria / Autor:
  Data:
 • L'App del museuDescarrega't l'app per conéixer millor moltes de les obres de l’actual exposició de Col·lecció. Actualitza-la. T’expliquem allò que les obres callen.

  Categoria / Autor:
  Data:
 • EntusiasmeLectura entusiasta de l’art contemporani. La Col·lecció MACBA viatja a 9 ciutats catalanes. Des del 23 de febrer, es pot veure a Martorell.

  Categoria / Autor:
  Data:

Per què visites la web del MACBA?

Moltes gràcies! La teva resposta ens ajuda a millorar aquesta web.