Fons de la Col·lecció

Sobre Fons de la Col·lecció

Des de l’abstracció matèrica dels anys cinquanta, la Col·lecció evoluciona cap al pop europeu, les avantguardes dels anys seixanta i setanta, la centralitat de la paraula i l’experiència poètica, el retorn de la figuració fotogràfica i l’escultura ...

Destacats

 • Un segle breu: Col·lecció MACBALa presentació està pensada per explicar la història de l’art modern i contemporani a través de les perspectives particulars, polítiques i temes que la Col·lecció MACBA va desenvolupar des del seu començament.

  Exposició

  Categoria / Autor:
  Data:
 • Col·lecció MACBA. Una seleccióQuasi 200 obres destacades de la Col·lecció Macba. Trobaràs la nostra publicació a la botiga del museu.
  Publicació

  Categoria / Autor:
  Data:
 • L'App del museuVols fer de la teva visita al MACBA una experiència única? Instal·la’t la nostra app i navega pel museu sense deixar escapar ni un sol detall.

  T’expliquem allò que les obres callen.

  App

  Categoria / Autor:
  Data:
 • VITAL STATISTICS OF A CITIZEN, SIMPLY OBTAINEDRosler es va desvestint a mesura que uns funcionaris mèdics li demanen per mesurar les diferents parts del seu cos. En paral·lel, una veu va enumerant casos de crims i agressions recollits pel Tribunal Internacional de Crims contra les Dones el 1976.


  Obra

  Categoria / Autor:
  Data:
 • Watching Planes Come in, el Mirador del Prat, El Prat del Llobregat. Sèrie: "Connexions globals"Goldblatt mostra les intervencions humanes en el paisatge, les construccions i estructures arquitectòniques, però també les decisions polítiques i les estructures ideològiques que les fan possibles.


  Obra

  Categoria / Autor:
  Data:
 • RinzenL’obra no només conté un missatge contra la barbàrie de la guerra, «té altres intencions, com ara convidar a la concentració per arribar a un coneixement més profund de la realitat». "Rinzen" és, en definitiva, una obra complexa que remet a la meditació i a la visió interior.  Obra

  Categoria / Autor:
  Data:

Per què visites la web del MACBA?

Moltes gràcies! La teva resposta ens ajuda a millorar aquesta web.