A partir de l’1 de gener de 2018 totes les factures de proveïdors del MACBA s’han de presentar en format electrònic, tal com estableix la Llei 25/2013, de 27 de desembre, d’impuls de la factura electrònica i creació del registre comptable de factures en el sector públic, així com la instrucció de l’Ajuntament de Barcelona, de 30 de març de 2017, d’impuls de la factura electrònica. 

El punt general d’entrada de factures electròniques de proveïdors del MACBA és la bústia eFACT del Consorci Administració Oberta de Catalunya (AOC). 

Bústia de factures electròniques eFACT

Pots fer-nos arribar les teves factures electròniques, les 24 hores del dia, tots els dies de l’any, indicant-hi els codis DIR3 següents:

  • Oficina comptable: LA0024375 
  • Òrgan gestor: LA0024375
  • Unitat tramitadora: LA0024375  

Recorda que, a més dels requisits legals, les factures que ens enviïs han d’incloure el número de comanda informat des del MACBA: ReceiverTransactionReference.  

Pots trobar informació sobre la factura electrònica a: 

Estat de les factures

Pots consultar l’estat de les teves factures directament a la bústia de l’eFACT.

Si la teva consulta està relacionada amb el contingut comercial de la factura i amb el número de comanda, l’has d’adreçar a les persones de contacte que t’han sol·licitat el servei des del MACBA. 

Si tens algun altre dubte, pots contactar amb el MACBA mitjançant el correu electrònic comptabilitat [at] macba [dot] cat

Comunicació de canvis de dades fiscals o bancàries

Si s’ha canviat el nom fiscal, l’adreça o el NIF, o bé si has modificat les teves dades bancàries, ens ho pots comunicar mitjançant el correu electrònic comptabilitat [at] macba [dot] cat.

Indica, a l’assumpte del correu, de quin canvi es tracta i adjunta algun document que ho justifiqui (certificat de dades censals, model 036, certificat de titularitat de la teva entitat bancària...).