Dissabtes, fins el 25 de maig de 2024

11:30 h

Atri

Preu: 3 € per participant. 2 € acreditant situació de discapacitat. Gratuït amb carnets Família i Amic.

Moure i commoure és una activitat familiar dins el programa MACBA en família que ens convida a explorar els racons, sons i objectes que habiten el museu a través del joc i l’activació dels nostres cossos.

Entre pràctiques col·lectives ens movem, ens commovem, ens afectem. Mitjançant l’experimentació en col·lectiu trobarem formes de creació amb les quals puguem entrar en relació entre nosaltres i amb totes les coses que habiten el museu.

Construïm vincles entre els cossos, les imatges, les paraules, els gestos, els sons i els afectes que sorgeixen de l’escolta i l’atenció. Per això tot és susceptible de convertir-se en matèria de joc: una caixa, una cama, un rotlle de paper de vàter, una història inventada. Una proposta que ens convida a explorar-nos des del cos i el moviment per seguir descobrint-nos con-vivint.

Aquest taller s’ofereix per a dues franges d’edat: de 2 a 5 i de 6 a 12 anys. Arrenca aquest Nadal amb un horari especial i continuarà tots els dissabtes fins al mes de maig. Consulta el calendari i fes la teva reserva. T’hi esperem! 

Una proposta de Las Cosas.

Participant

Las Cosas
Families al terra envoltats de papers

Si tens cap dubte, ens pots contactar a través de macba [at] macba [dot] cat o per telèfon al 93 481 33 68.