Condicions d'ús

Guies per als comentaris

Els usuaris registrats a www.macba.cat poden fer comentaris a continguts de la web i es comprometen a complir les regles enumerades a continuació. El MACBA pot revisar les regles quan ho consideri oportú.

Els usuaris es comprometen a no enviar, carregar o publicar cap contingut en l'àrea de comentaris que:

– vulneri la privacitat de les persones, les difami o sigui abusiu o amenaçador;
– infringeixi la propietat intel·lectual o qualsevol altre dret de persones o entitats;
– falsifiqui o suprimeixi atribucions d'autoria, avisos legals, designacions de propietat o d'un altre tipus;
– infringeixi la legislació;
– defensi activitats il·legals;
– contingui virus, arxius corruptes, o altres materials que puguin causar danys al lloc web del MACBA o qualsevol sistema informàtic;
– inclogui publicitat de qualsevol tipus.

Animem els usuaris que considerin que un missatge publicat viola aquestes regles que es posin en contacte amb nosaltres per correu electrònic a webmaster@macba.cat.

Els usuaris, quan envien un comentari, estan d'acord que el MACBA serà l'únic àrbitre dels continguts del seu lloc web i l'àrea de comentaris, de manera que conserva el dret, encara que no l’obligació, de moderar, editar, classificar o eliminar qualsevol contingut publicat a la web o l'àrea de comentaris.

Els usuaris, quan envien un comentari, estan d'acord a acceptar i complir els termes i condicions descrits anteriorment.

Avís legal

El lloc web del MACBA (www.macba.cat o lloc web) i tots els materials, informació, textos, sons, imatges, productes i serveis (col·lectivament, el " material") als quals s'accedeix a través de www.macba.cat es proporcionen sense cap garantia o representació de cap mena.

www.macba.cat pot contenir material que es crea o s'envia per part de tercers (el "material de tercers") o estar-hi vinculat. El material de tercers en cap cas representa necessàriament una opinió o punt de vista del MACBA. El MACBA no té l'obligació de controlar, vigilar, aprovar, ni garantir el material de tercers. En cap cas el MACBA serà responsable, directament o indirectament, per cap dany o pèrdua causats o suposadament causats per l'ús o dependència de qualsevol material disponible a través del lloc web. El MACBA s'eximeix de qualsevol responsabilitat pels danys resultants de descarregar o accedir a qualsevol material a través del lloc web.

El material del lloc web està subjecte a canvis sense previ avís.

Per què visites la web del MACBA?

Moltes gràcies! La teva resposta ens ajuda a millorar aquesta web.