Capçalera visites

Horaris

Museu

De dilluns a divendres:
11:00 h — 19:30 h
Dimarts no festius:
Tancat
Dissabtes:
10:00 h — 20:00 h
Diumenges i festius:
10:00 h — 15:00 h

Dies de tancament: 1 de gener i 25 de desembre. El 24 i el 31 de desembre a les 18 h.

Pots comprar la teva entrada fins a 30 minuts abans que tanqui el museu. El desallotjament del museu comença 10 minuts abans de l'hora de tancament.

Festius amb horari especial

6 de gener:
10:00 h — 15:00 h
15 i 18 d'abril:
10:00 h — 19:30 h
6 i 24 de juny:
10:00 h — 15:00 h
15 d'agost:                                       
10:00 h — 20:00 h
24 de setembre:
10:00 h — 20:00 h
26 de setembre
10:00 h — 15:00 h
12 d'octubre:
10:00 h — 15:00 h
1 de novembre:
10:00 h — 15:00 h
6, 8 i 26 de desembre:
10:00 h — 15:00 h

Centre d’Estudis i Documentació MACBA (CED)

Exposició

De dilluns a dissabte:
10:00 h — 20:00 h
Diumenges i festius:
10:00 h — 15:00 h

Biblioteca

Dilluns i dijous:
10:00 h — 14:30 h
Dimarts i dimecres:
10:00 h — 19:00 h
De divendres a diumenge:
Tancat
Festius i agost:
Tancat

Arxiu

De dilluns a dijous:
10:00 h — 14:00 h
Dimarts:
15:30 h — 18:30 h
De divendres a diumenge:
Tancat
Festius i agost:
Tancat

Si vols visitar l’Arxiu, si us plau sol·licita arxiu [at] macba [dot] cat (cita prèvia) amb una antelació mínima de 48 hores. Aforament limitat.

MACBA Store

Dilluns, dimecres, dijous i divendres:
11:00 h — 19:30 h
Dimarts:
Tancat
Dissabtes:
10:00 h — 20:00 h
Diumenges i festius:
10:00 h — 15:00 h

Pots accedir-hi fins a 30 minuts abans de l'hora de tancament.

 

MACBA Bar

Diumenges a dijous:
12:00 h — 00:00 h
Divendres i dissabtes:
12:00 h — 01:00 h

Localització i accessos

Plaça dels Àngels, 1,
08001, Barcelona, Espanya

Descarregar el plànol del museu

Informació sobre com arribar al museu per a persones amb discapacitat visual

Descarregar les indicacions

 

Vine al museu caminant, en bicicleta o en transport públic per fer la teva visita més sostenible.

Estació de Bicing (59) i aparcaments de bicicletes al voltant del museu

Com arribar en bicicleta

L1 (Catalunya o Universitat) 
L2 (Universitat) 
L3 (Catalunya o Liceu) 

Com arribar en metro

7, 22, 24, 47, 52, 54, 55, 59, 62, 63, 67, 120, V13, V15, H12, H16, D50, L94, L95, Aerobús i Bus Turístic 

Com arribar en autobús

Plaça de Catalunya (FGC i RENFE)

Com arribar en tren

Aparcament de la plaça dels Àngels 

Com arribar en cotxe


Tarifes

Entrada general — 11 €

Permet accedir a totes les exposicions en curs i a la mostra de la Col·lecció permanent tantes vegades com vulguis durant un mes a partir de la data de compra. Activa-la a recepció i torna! T’hi esperem.

L’entrada a les exposicions del Centre d’Estudis i Documentació MACBA (CED) i de la Capella MACBA és gratuïta.  L’accés al MACBA Store és lliure. 

Compra la teva entrada online →

Entrada reduïda* — 8,80 €

Estudiants, professorat sense acreditació de la Generalitat de Catalunya i altres col·lectius amb els quals s’hagi signat acords de col·laboració. 

Més informació →

Entrada reduïda* — 8,80 €

Estudiants i professorat sense acreditació de la Generalitat de Catalunya.

Acords amb diversos touroperadors: Touristcheck, Barcelona City Tour, BCN Pass, IVenture i Bus Turístic.

Grups superiors a 15 persones.

(*) S’haurà d’acreditar la condició adduïda. Permet accedir a totes les exposicions en curs i a la mostra de la Col·lecció permanent tantes vegades com vulguis durant un mes a partir de la data d’activació a la recepció.  

Entrada reduïda* — 5,50 €

Carnet Jove, carnet de la Xarxa de Biblioteques Municipals, Ateneu Barcelonès, RACC, Zoo Club i altres col·lectius amb els quals s’hagi signat acords de col·laboració.

Més informació →

Entrada reduïda* — 5,50 €

Carnet Jove, carnet de la Xarxa de Biblioteques Municipals, Gestor Cultural APGCC, Club TR3SC, socis i amics d’APdC, amics i associats ACVIC.

Membres de col·lectius amb els quals s’han establert acords de col·laboració: FNAC, RACC, FAD, Ateneu Barcelonès, Òmnium Cultural, Zoo Club i d’altres.

Fundació RACC, Fundació Esteve, Fundació Cuatrecasas, Fundació Gas Natural i d’altres col·lectius amb acord signat amb la Fundació MACBA.

(*) S’haurà d’acreditar la condició adduïda. Permet accedir a totes les exposicions en curs i a la mostra de la Col·lecció permanent tantes vegades com vulguis durant un mes a partir de la data d’activació a la recepció.

Articket — 35 €

1 tiquet / 6 museus = 35 €. Els millors museus de Barcelona en una sola entrada. 

Articket logo
 

Més informació →

Amigues i Amics del MACBA — Entrada gratuïta

Entrada il·limitada al MACBA a partir de 18 € l’any. 

Més informació →

Entrada gratuïta*

Menors de 14 anys acompanyats d’un adult, persones amb carnet de família nombrosa o monoparental, majors de 65 anys, persones en situació d’atur, persones amb discapacitat acreditada més un acompanyant, professorat amb l’acreditació de la Generalitat de Catalunya, estudiants de les facultats universitàries amb conveni amb el MACBA...

Més informació

Entrada gratuïta*

Menors de 14 anys acompanyats d’un adult, persones amb carnet de família nombrosa o monoparental, majors de 65 anys, persones en situació d’atur, persones amb discapacitat acreditada més un acompanyant, professorat amb l’acreditació de la Generalitat de Catalunya, periodistes amb carnet nacional o internacional (CIP) de la Federació de Periodistes (FIP) o que prèviament hagin contactat amb el departament de Premsa del MACBA (press [at] macba [dot] cat).

Estudiants de les facultats universitàries amb conveni amb el MACBA: Universitat de Barcelona (Belles Arts, Geografia i Història, i Filologia), Facultat de Ciències de la Comunicació i Relacions Internacionals de la Blanquerna, Universitat Pompeu Fabra (Facultat d’Humanitats), Universitat Autònoma de Barcelona (Facultat de Filosofia i Lletres) i Universitat Internacional de Catalunya (Escola d’Humanitats). I estudiants de batxillerat artístic.

Socis de PAAC i AVER, membres de l’ICOM i el CIMAM, de l’AICA i de l’ACCA, d’APROPA, de l’ABE i de l’APME, Amics dels Museus de Catalunya i Guies Turístics Oficials.

Membres de col·lectius amb els quals s’han establert acords de gratuïtat: Art Barcelona, Associació de Galeristes de Barcelona, Cercle Artístic Sant Lluc, ETSAB, UIC, Sotheby’s, Whitney Museum, CAPC, Deutsche Bank ArtCard, Guggenheim Art Pass, Museu Serralves, Talking Galleries, IAC, Loop, COLBACAT, Escola Joso, ArsLibris, Gallery Weekend, Cinesa, Quadern Cultura, Amics de Casa Amèrica Catalunya i Fundació Claror.

Membres de la Fundació MACBA i acords d’aquesta entitat amb altres col·lectius (La Vanguardia) i empreses patrocinadores.

(*) S’haurà d’acreditar la condició adduïda. Permet accedir a totes les exposicions en curs i a la mostra de la Col·lecció permanent tantes vegades com vulguis durant un mes a partir de la data d’activació a la recepció.

Entrada per a grups

Consulta tota la informació que necessites a  Visites en grup

Dies d'entrada gratuïta

  • Tots els dissabtes, a partir de les 16:00 h, gràcies a Uniqlo.
  • 12 de febrer: de 10:00 h a 20.00 h (Santa Eulàlia)
  • 2 d'abril: de 10:00 h a 20:00 h (Món llibre)
  • 3 d'abril: de 10:00 h a 15:00 h (Món llibre)
  • 14 de maig: de 18:00 h a 01:00 h (Nit dels museus)
  • 18 de maig: de 11:00 h a 19.30 h (Día internacional dels museus)
  • 24 de setembre: de 10:00 h a 20:00 h (La Mercè)

Programació

Quan penses venir?

Accessibilitat

Al MACBA entenem la diversitat com un element d’experimentació i aprenentatge col·lectiu. Per això, intentem fer possible que totes les persones puguin gaudir dels espais, de les activitats i de les experiències estètiques proposades. Així, el programa d’accessibilitat del MACBA posa al teu abast una sèrie de recursos per facilitar i millorar la teva experiència al museu.  

Pots sol·licitar els serveis i recursos d’accessibilitat a la recepció. El MACBA disposa de cadires de rodes, bucles magnètics per a persones amb audiòfons, monocles, lupes o visites amb intèrprets de llengua de signes, entre d’altres. Hi ha accessos per a persones amb mobilitat reduïda, així com entrada gratuïta a les exposicions (que inclou un acompanyant) presentant document acreditatiu de la situació de discapacitat. En cas que hi hagi cues, les persones amb discapacitat o mobilitat reduïda tindran dret d’accés preferent per a la cua d’entrada anticipada.

Vegeu més sobre accessibilitat
Serveis

Guarda-roba

Volem que gaudeixis d’una experiència més còmoda quan ens visitis. Per això, posem a la teva disposició un servei de taquilles que s’activen amb una moneda d’un euro. No es permet l’entrada de patinets o bicicletes.

Ascensor i rampes

El MACBA té rampes i ascensor que comuniquen les diferents plantes. Actualment l'aforament de l’ascensor està limitat a una persona.

Zona de descans

A totes les plantes, trobaràs espais de descans amb seients per si necessites fer una pausa durant la visita.

Zona de lectura

Actualment està tancada al públic.

Cadires plegables

Als espais de descans, tens cadires plegables perquè puguis utilitzar durant la visita. Les cadires es desinfecten periòdicament segons els protocols de neteja.

Lavabos adaptats

A les plantes 0 i 1.

Canviador per a nadons

Als lavabos adaptats de les plantes 0 i 1.

Wifi

Les sales del museu estan dotades d’accés a internet gratuït per a tots els visitants. Trobaràs la contrasenya a la teva entrada, o bé pots demanar-la a recepció.


Recomanacions per a la visita

Recomendaciones para la visita

Menors

Els menors de 14 anys han d’anar acompanyats per una persona adulta. Volem que la seva visita sigui estimulant i també segura. Si us plau, intenta estar al costat d’ells i, abans de tocar una obra, pregunta al personal de sales.

Temperatura

A l’estiu, et recomanem utilitzar una peça lleugera d’abric. Mantenim una temperatura i una humitat relativa controlades en funció del clima exterior; així assegurem la conservació de les obres exposades, alhora que reduïm el consum energètic.

Fotografia

Bones notícies: està permès fer fotos a l’interior del museu. Així que fes aquesta foto i comparteix-la! Això sí, sense flaix. Si voleu fer servir un trípode, ompliu sisplau el formulari següent i entregueu-lo imprès a l’equip de recepció. Les imatges només podran ser d’ús personal i no comercial. De vegades, necessitem restringir aquest permís per a alguna obra o exposició.

Consigna

Per motius de seguretat i perquè la visita sigui molt més còmoda, les motxilles i els paquets han de dipositar-se a les taquilles del guarda-roba. Hi ha dues mides de consigna: 44 x 38 x 46 cm, i 88 x 38 x 46 cm. No disposem de taquilles per a objectes voluminosos com ara bicicletes, patinets o maletes grans.

Dibuix

Els grups escolars poden dibuixar amb tècnica seca durant la visita al museu fent una petició prèvia a educacio [at] macba [dot] cat

Hores de menor concurrència al museu

El moment més tranquil per visitar el museu és de dilluns a divendres a partir de les 14 h i els matins de dissabtes i diumenges, ja que és l’horari amb menys concurrència, atès que generalment no hi ha visites escolars ni de grups.


La Biblioteca

CED
La biblioteca, foto de José Navarrete
biblioteca
Biblioteca

Descobreix la Biblioteca del Centre d’Estudis i Documentació MACBA (CED) especialitzada en pràctiques artístiques contemporànies. Reuneix una àmplia col·lecció de catàlegs, llibres d’assaig, publicacions periòdiques i documents audiovisuals. La biblioteca és un servei públic i gratuït ubicat a la planta 3 del CED. T’hi esperem! 

Visita el MACBA des de casa

Segueix-nos en les xarxes socials

Publiquem cada dia noves propostes per estar connectats amb tu des de Facebook, Twitter i Instagram.

I gaudeix d’hores de vídeo en el nostre canal de YouTube amb les exposicions, la Col·lecció i les activitats del museu.

En la teva bústia de correu

Rep al correu electrònic totes les novetats setmanals del museu i no et perdis res del que fem.

Subscriu-te al butlletí

Des del teu mòbil o tauleta

Descarrega't l'aplicació del MACBA i navega pel museu des d'on vulguis. Podràs gaudir d'imatges, vídeos, audioguies i moltes curiositats.

Descarrega't l'App