Imprescindibles

"El camí no és el camí». Sobre la poètica pedagògica de l’Escola de Valparaíso"
Aprendre a imaginar-se. Conferència a càrrec de María Berríos
A la riba del Pacífic d’Amèrica del Sud, fa mig segle, una petita escola d’arquitectura plantejava que la pedagogia no és més que «la humana alegria de parlar els uns amb els altres». Un col·lectiu de poetes-arquitectes animava els seus alumnes a sortir a recórrer la ciutat sota la premissa que l’arquitectura no es pot aprendre en una aula, sinó participant en la vida de la ciutat.

L'Internationale Online

 

Austerity and Utopia

Nou ebook disponible

2020

Amb "Austeritat i Utopia" s'inicia una sèrie de publicacions que tenen com a fi explorar altres narratives possibles que contribueixin a definir noves formes de compromís en els plànols social, polític i econòmic.

Editat per L’Internationale Online, amb contribucions de Nav Haq, Pablo Martínez i Corina Oprea, Emilio Santiago Muíño, Athena Athanasiou, Fran MM Cabeza de Vaca, Max Haiven, Miguel A. López, Marwa Arsanios i Ayesha Hameed 

Saber-ne més

Mira i escolta

Christian Marclay. Investigations
Christian Marclay va presentar una nova posada en escena de la seva obra més recent, "Investigations" (2018), que reflecteix l’interès de l’artista per la fotografia i l’ús no tradicional dels instruments de música clàssica.
Son[i]a #314. Anja Kanngieser
22.06.2020
SONDES #27
09.06.2020
Son[i]a #313. Joana Moll
27.05.2020
M’agrada pensar que, a l’obra, l’artista no és res més que un material d’un altre tipus, que coopera amb la resta de materials.
Robert Rauschenberg