Us donem la benvinguda al nostre diari de confinament

A vegades l’art s’avança a la vida. Els i les artistes de la col·lecció MACBA ens acompanyen amb experiències de distanciament del món i amb obres que porten implícita una proposta d’acció. Una topografia d’experiències possibles en dies de confinament. Dia a dia, des del MACBA, l’art t’acompanya.

Veure més

Destacats

Petroli
Bona part dels elements que configuren la nostra civilització, com el transport, les telecomunicacions i l'alimentació, depenen del petroli. Per això, des d'una perspectiva ecosocialista, ecofeminista i antropològica, es fa una crida a un canvi urgent de cultura i d'hàbits. Recuperem la retransmissió en vídeo del seminari.

Col·lecció

Vistes de "Un segle breu: Col·lecció MACBA". Foto: Dani Cantó
Vistes de "Un segle breu: Col·lecció MACBA". Foto: Dani Cantó
Vistas de Un siglo breve: Colección MACBA. Foto: Dani Cantó
Vistas de Un siglo breve: Colección MACBA. Foto: Dani Cantó

La Col·lecció MACBA se centra en l’art del període que va des de la segona meitat del segle XX fins a l’actualitat. Tanmateix, comença amb obres seleccionades de les avantguardes dels anys vint per establir el nucli central al voltant del 1968, any que va transformar radicalment el paradigma de l’art contemporani.

Explora la Col·lecció →

Imprescindibles

"Fons #02: Benet Rossell"
Recorregut per la trajectòria de l’artista a partir de diverses converses i de la documentació generada durant la producció de l'exposició "Paral·lel Benet Rossell" al MACBA.
L’or no s’associa amb la brutícia. I l’or, com els diamants, és un material exalçat. Té un grau d’abstracció tal que et situa –si el fas servir artísticament– en un nivell encara més elevat.
James Lee Byars