Publicacions

Destacats

 • TakisLa publicació presenta l'artista grec Takis (Panagiotis Vassilakis), figura clau de l'avantguarda de la postguerra i pioner en la creació de noves formes artístiques amb l'ús del magnestisme, la llum i el so.

  Categoria / Autor:
  Data:
 • Marclay: CompositionsLa publicació explora l’obra del reconegut artista suís-americà Christian Marclay (1955) a través d’una selecció de les seves composicions sonores, des de partitures gràfiques fins a videoinstal·lacions. Com ha assenyalat ell mateix: «la música travessa gairebé tot el que faig.»

  Categoria / Autor:
  Data:
 • Charlotte Posenenske: Work in ProgressEl llibre pretén recuperar l’important llegat de Posenenske per a les futures generacions d’artistes, historiadors i públic en general. Les propostes i provocacions incloses en aquesta publicació recontextualitzen les aportacions de l’artista al discurs de les pràctiques minimalistes, conceptuals i participatives.

  Categoria / Autor:
  Data:
 • MACBA BOOKSEl catàleg online de les publicacions del museu.

  Des del MACBA pensem que fer un llibre és molt més que publicar una sèrie de texts i imatges que acompanyin l'activitat del museu.

  Categoria / Autor:
  Data:
 • Col·lecció et al.Et al. és una col·lecció de textos concebuda per posar en circulació un pensament que desafia els marcs disciplinaris de la història de l’art, la filosofia i les ciències socials. Una prolongació del programa públic del MACBA.

  Categoria / Autor:
  Data:
 • Upon the fabricatory 'In the Open or In Stealth'L’exposició "In the Open or In Stealth", va ser un punt de diàleg entre múltiples històries i geografies per encarar el futur des d’una pluralitat de possibilitats i inquietuds.

  Categoria / Autor:
  Data:

Per què visites la web del MACBA?

Moltes gràcies! La teva resposta ens ajuda a millorar aquesta web.