Publicacions

Destacats

 • Gelatina dura. Històries escamotejades dels 80Relats no oficials sobre aquella transició que, segons Vázquez Montalbán, «s’aguantava més sobre una correlació de debilitats que de forces». Amb textos de Teresa Grandas, comissària de l’exposició, el cineasta Pere Portabella i l’assagista Servando Rocha.


  Publicació

  Categoria / Autor:
  Data:
 • Col·lecció MACBA. Una seleccióQuasi 200 obres destacades de la Col·lecció Macba. Trobaràs la nostra publicació a la botiga del museu.

  Categoria / Autor:
  Data:
 • Forensic Architecture. Hacia una estética investigativaLa publicació explora els atacs amb drons nord-americans a la frontera entre Pakistan i Afganistan; el Divendres Negre de Rafah, a la franja de Gaza; la reconstrucció, amb els records dels supervivents, de la presó de tortures siriana de Saydnaya; o la violència mediambiental a Guatemala i Indonèsia.

  Publicació

  Categoria / Autor:
  Data:
 • EllesRosemarie Castoro, Sigalit Landau, Carol Rama, Eulàlia Grau, Rita McBride, Àngels Ribé, Nancy Spero i Gego són algunes de les dones artistes que han passat pel museu i que n’han deixat l’empremta en forma de llibre. Els recorreguts no s’esgoten aquí perquè són moltes les maneres en què les artistes han marcat el món de l’art.

  Categoria / Autor:
  Data:
 • Un dels deu llibres de no ficció que han marcat 2017Forensic Architecture. Hacia una estética investigativa es un dels deu llibres seleccionats per Jorge Carrión, en el seu article "Diez libros de no ficción que han marcado 2017" publicat el passat 10 de desembre al diari The New York Times.

  #llibresart

  Categoria / Autor:
  Data:
 • Textos disponibles de lliure descàrregaAccedeix als textos dels nostres catàlegs i assajos publicats.

  pdf

  Categoria / Autor:
  Data: