Publicacions

Destacats

 • Col·lecció et al.Et al. és una col·lecció de textos concebuda per posar en circulació un pensament que desafia els marcs disciplinaris de la història de l’art, la filosofia i les ciències socials. Una prolongació del programa públic del MACBA.

  Categoria / Autor:
  Data:
 • Upon the fabricatory 'In the Open or In Stealth'L’exposició "In the Open or In Stealth", va ser un punt de diàleg entre múltiples històries i geografies per encarar el futur des d’una pluralitat de possibilitats i inquietuds.

  Categoria / Autor:
  Data:
 • Comunismos por venirDiversos autors analitzen el potencial d’un nou sistema polític i social basat en la idea del que és comú, la cooperació, la solidaritat i l’abolició de les jerarquies.

  Categoria / Autor:
  Data:
 • Jaume PlensaEl catàleg de l’exposició de l’artista recull una selecció d’obres que van des de la dècada dels vuitanta fins a l’actualitat centrant-se en el diàleg que es produeix entre les que representen la figura humana i les abstractes.

  Categoria / Autor:
  Data:
 • Idiorítmia, o en l’esdeveniment d’una trobadaCom a resposta a la normativització i al gregarisme Lepecki reivindica la singularitat enfront de la individualitat neoliberal i ens convida a imaginar altres horitzons per a l’existència col·lectiva.

  Categoria / Autor:
  Data:
 • Melanie Smith. Farsa y artificioLa publicació reprodueix l’ampli ventall de mitjans en què s’expressa Smith: des de les primeres escultures, assemblatges, relleus i pintures fins a les seves obres en vídeo, fotografia i instal·lacions

  Categoria / Autor:
  Data:

Per què visites la web del MACBA?

Moltes gràcies! La teva resposta ens ajuda a millorar aquesta web.