Publicacions

Destacats

 • Akram Zaatari. Contra la fotografíaL’expansiu treball de Zaatari sobre fotografia i col·leccionisme adopta una perspectiva arqueològica: excava en el passat, en fa aflorar noves narratives i les ressitua en la contemporaneïtat.


  Publicació

  Categoria / Autor:
  Data:
 • Gelatina dura. Històries escamotejades dels 80Relats no oficials sobre aquella transició que, segons Vázquez Montalbán, «s’aguantava més sobre una correlació de debilitats que de forces». Amb textos de Teresa Grandas, comissària de l’exposició, el cineasta Pere Portabella i l’assagista Servando Rocha.


  Publicació

  Categoria / Autor:
  Data:
 • Col·lecció MACBA. Una seleccióQuasi 200 obres destacades de la Col·lecció Macba. Trobaràs la nostra publicació a la botiga del museu.


  Publicació

  Categoria / Autor:
  Data:
 • EllesRosemarie Castoro, Sigalit Landau, Carol Rama, Eulàlia Grau, Rita McBride, Àngels Ribé, Nancy Spero i Gego són algunes de les dones artistes que han passat pel museu i que n’han deixat l’empremta en forma de llibre. Els recorreguts no s’esgoten aquí perquè són moltes les maneres en què les artistes han marcat el món de l’art.

  Categoria / Autor:
  Data:
 • Les nostres publicacions en format ePubI la llista continua creixent! Incorporem noves publicacions en format ePub dels Quaderns portàtils, la nostra línia editorial d’assaig.

  Categoria / Autor:
  Data:
 • Una lectura de la Col·lecció MACBAChris Dercon, exdirector de la Tate Modern (Londres) i actual director general del centre teatral experimental Volksbühne (Berlín), reflexiona sobre alguns artistes de la Col·lecció MACBA

  Categoria / Autor:
  Data: