FAQ Col·lecció

1. De què es compon la Col·lecció MACBA?

La Col·lecció MACBA mostra l’evolució de les pràctiques artístiques de l’avantguarda des de principis de la segona meitat del segle XX i reuneix obres d’artistes de l’àmbit local, nacional i internacional. En el Fons de la Col·lecció hi trobareu més informació i podreu consultar les obres que en formen part.

Torna a l'índex

2. Quantes peces formen part de la Col·lecció MACBA?

El fons de la Col·lecció MACBA inclou cinc mil obres aproximadament. Les podeu consultar en la secció Fons de la Col·lecció.

Torna a l'índex

3. Com puc obtenir imatges en alta resolució d’obres de la Col·lecció MACBA?

Per obtenir imatges en alta resolució, cal enviar una sol·licitud a través del Banc d’imatges.

Torna a l'índex

4. Es poden consultar obres de la Col·lecció per motius d’estudi o d’investigació?

Sí. Prèvia sol·licitud al departament de Col·lecció, s'estudia la viabilitat de la consulta segons la ubicació, l'embalatge i la facilitat d'accés de l'obra. Si implica despeses importants, es carreguen a compte del sol·licitant.

Torna a l'índex

5. Quin és el procés de sol·licitud de préstecs d’obres de la Col·lecció MACBA?

Cal enviar una sol·licitud al director del Museu o al responsable del departament de Col·lecció (vegeu Contacte) i adjuntar-hi una breu explicació sobre el projecte, el comissari, el lloc d’exposició, les dates i el nom de la institució que es responsabilitza del préstec. El Museu estudiarà la petició i en comunicarà al sol·licitant la viabilitat.

Torna a l'índex

Per què visites la web del MACBA?

Moltes gràcies! La teva resposta ens ajuda a millorar aquesta web.