Com a inici del nou curs escolar, proposem celebrar unes primeres jornades adreçades al professorat d’educació secundària i batxillerat.

L’objectiu d’aquesta trobada és presentar una panoràmica dels diversos programes educatius adreçats a l’alumnat de secundària i batxillerat, mostrar les novetats d’aquest any i compartir la diversitat de propostes.

Volem, però, que aquest sigui un espai d’encontre amb la comunitat educativa, i per això convidem a docents que han desenvolupat algun projecte durant el curs anterior a compartir la seva experiència de treball amb l’art contemporani en general, i amb les propostes del MACBA en particular.

I Jornades de secundària i batxillerat. Foto: Miquel Coll

Programa

DIMECRES 23 D'OCTUBRE DE 17 A 20.30 h

17 h Presentació del projecte L'hemisferi dret. Recorreguts emocionals per la Col·lecció del MACBA. A càrrec del comissari independent David Armengol i l'artista Jordi Ferreiro, creadors del projecte.

18.30 h Pausa

19 h Taula rodona: El MACBA: Un museu, múltiples usos.
Amb la participació de:

- Lluís Vallvé, àrea d'Educació secundària del Consorci d'Educació de Barcelona. Moderador.

- Octavi Aballí, Escola Frederic Mistral-Tècnic Eulàlia. Explicarà
l’experiència amb 1r de batxillerat en la visita a la Col·lecció MACBA.

- Miquel Pescador, Escola Garbí Pere Vergés d’Esplugues de Llobregat. Explicarà l’experiència amb 1r i 2n de batxillerat en relació amb l’activitat Els secrets de la conservació i la restauració en l'art contemporani.

- Àngels Pradilla, Institut Joan Boscà. Explicarà l’experiència amb 3r d'ESO en relació amb l’activitat Espais fotogràfics al MACBA i al CCCB.

20 h Debat obert

Per a més informació: 93 412 14 13 i educacio [at] macba [dot] cat

Continguts relacionats

Activitats

Àudios

Son[i]a #101. Tonina Cerdà
15.04.2010