Del 10 de juny al 10 de juliol de 2022

Fons en relació. Repositoris Oberts ofereix, a la Capella del MACBA, quatre estacions de consulta per accedir al Repositori MACBA, a l’arxiu OVNI, a l’arxiu Hamaca i a la Mediateca de ”la Caixa”. Amb la voluntat de facilitar l’accés i el coneixement a continguts artístics o documentals, amb Fons en relació el MACBA converteix la Capella en un espai de consulta i visionat d’aquests repositoris, que es relacionen amb el museu i interpel·len els seus agents.

L’aproximació pot ser individual, a través de la navegació o de la cerca en cada estació, o col·lectiva, al lloc de visionat de l’espai, on es presentaran de forma contínua compilacions elaborades pel Repositori MACBA, l’arxiu OVNI i l’arxiu Hamaca.

A més, el divendres 10 de juny a les 10.30 h, hi haurà una taula rodona a on es presentaran i conversaran sobre els diferents projectes que han donat lloc a la configuració del Repositori Digital MACBA, l’arxiu OVNI, l’arxiu Hamaca i la Mediateca de “la Caixa”.

Hamaca
logo ovni archives
Logo Fundación "La Caixa"
Logo Repositori Digital MACBA

El dispositiu d’Arxius possibles està dissenyat com un marc d’activació de propostes diverses, obert i atent a la participació d’altres institucions, de col·lectius organitzats i de tota la ciutadania, per explorar els límits del que considerem arxivable i per expandir les possibilitats d’accés, ús, difusió i ampliació dels arxius.

Si tens cap dubte, ens pots contactar a través de macba [at] macba [dot] cat o dels telèfons 93 412 08 10 i 93 481 33 68.


Exposició