Dimarts, 14 de juny de 2022

En el marc d'Arxius Possibles. Transferències obrim un espai de trobada i reflexió al voltant del fons artístic i documental del col·lectiu Video-Nou / Servei de Vídeo Comunitari. Aquesta taula rodona comptarà amb la participació dels mateixos membres del col·lectiu, que compartiran la seva experiència -en tant que generadors d’aquesta memòria viva que ens interessa escoltar i conservar-, i que conversaran amb diversos membres dels equips de Col·lecció, Conservació i Arxiu del MACBA que treballen en la catalogació i digitalització d’aquests materials.

Amb Luisa Ortinez, Mª Lluïsa Roca, Xefo Guash i Carles Ameller (Video-Nou) i Paloma Gueilburt, Núria Montclús i Lluís Roqué (MACBA).

El dispositiu d’Arxius possibles està dissenyat com un marc d’activació de propostes diverses, obert i atent a la participació d’altres institucions, de col·lectius organitzats i de tota la ciutadania, per explorar els límits del que considerem arxivable i per expandir les possibilitats d’accés, ús, difusió i ampliació dels arxius.

Si tens cap dubte, ens pots contactar a través de macba [at] macba [dot] cat o dels telèfons 93 412 08 10 i 93 481 33 68.


Exposició