Divendres 10 i dissabte 11 de juny de 2022

Del 10 al 16 de juny de 2022, la UOC impulsa ISEA2022 Barcelona, la 27a edició del International Symposium on Electronic Arts, que se celebrarà a Barcelona sota el lema «Possibles» amb la col·laboració del CCCB, el Santa Mònica, la NewArtFoundation, el nou Hub d’Art, Ciència i Tecnologia Hac Te, el MACBA, l’Ajuntament de Barcelona –a través de Ciència i Universitats i l’Institut de Cultura– i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Es tracta d’un dels esdeveniments anuals més rellevants a escala internacional dedicats a la cruïlla on es troben art, disseny, ciència, tecnologia i societat.

El 10 i l’11 de juny, el MACBA, en el marc del seu projecte Arxius possibles, es convertirà en la seu d’una destacada cimera internacional sobre arxius, el 2nd Summit on New Media Art Archiving.

Per a més informació i registres: isea2022.isea-international.org

En col·laboració amb
UOC
CCCB
Arts Santa Mònica - Logo
New Art Foundation - Logo
Hub d'Art, ciència i tecnologia. Hac Te - Logo
Departament de Cultura de la Generalitat
Ajuntament de Barcelona
barcelona capital cultural y cientifica logo
Institut ramon llull

El dispositiu d’Arxius possibles està dissenyat com un marc d’activació de propostes diverses, obert i atent a la participació d’altres institucions, de col·lectius organitzats i de tota la ciutadania, per explorar els límits del que considerem arxivable i per expandir les possibilitats d’accés, ús, difusió i ampliació dels arxius.

Si tens cap dubte, ens pots contactar a través de macba [at] macba [dot] cat o dels telèfons 93 412 08 10 i 93 481 33 68.


Exposició