Divendres, 10 de juny 2022

Relacionem els fons serà un espai de diàleg dels quatre repositoris que es podran consultar a la Capella del MACBA en el context de Fons en relació. Repositoris oberts. Les participants en aquesta taula rodona presentaran i conversaran sobre els diferents projectes que han donat lloc a la configuració del Repositori Digital MACBA, l’arxiu OVNI, l’arxiu Hamaca i la Mediateca de ”la Caixa”. D’aquesta manera, es posaran sobre la taula els seus orígens heterogenis, les eines utilitzades i les diferents maneres de col·leccionar i de difondre aquests fons artístics i documentals. 

Amb Eli Lloveras (arxiu Hamaca), Simona Malatesta (arxiu OVNI), Neus Miró (Mediateca de ”la Caixa”) i Núria Montclús i Paloma Gueilburt (Repositori Digital MACBA).

El dispositiu d’Arxius possibles està dissenyat com un marc d’activació de propostes diverses, obert i atent a la participació d’altres institucions, de col·lectius organitzats i de tota la ciutadania, per explorar els límits del que considerem arxivable i per expandir les possibilitats d’accés, ús, difusió i ampliació dels arxius.

Si tens cap dubte, ens pots contactar a través de macba [at] macba [dot] cat o dels telèfons 93 412 08 10 i 93 481 33 68.


Exposició