Teresa Lanceta. Teixir com a codi obert
Abril de 2022

Teresa Lanceta. Teixir com a codi obert inclou una àmplia reproducció de tapissos, llenços, pintures i dibuixos que, juntament amb els seus escrits i impressions tant sobre el Raval com sobre les seves llargues estades al Marroc, mostra les múltiples facetes de l’artista i la seva trajectòria des dels setanta fins a l’actualitat.

A banda, els assajos del filòsof Miguel Morey, el comissari Bonaventure Soh Bejeng Ndikung, la curadora associada Laura Vallés Vílchez i l’antropòleg Bert Flint ens parlen de Teresa Lanceta i de la seva obra des d’una perspectiva molt personal.

Una conversa curatorial entre l’artista i les co-comissàries de l’exposició al MACBA i l’IVAM (Nuria Enguita i Laura Vallés Vílchez) és l’eix per anar desgranant les etapes de l’artista i la seva manera de treballar. La part final del llibre recopila projectes que Lanceta ha dut a terme amb altres artistes o institucions durant aquests últims anys (Olga Diego, els alumnes de l’IES Miquel Tarradell de Barcelona –amb la col·laboració de Nicolas Malevé–, Virginia García del Pino, Pedro G. Romero, Xavier Salaberria, la Trinxera i Leire Vergara).

El llibre l’han dissenyat els Hermanos Berenguer i se n’han publicat tres edicions: català, castellà i anglès.

Disponible a MACBA Store.

Fitxa tècnica

Any de publicació:
2022
Autor:
Suports:
Pàgines:
332
Dimensions:
27,6 x 21,4 cm
Il·lustracions:
357
Línia editorial:
Exposicions
Disseny:

Hermanos Berenguer

Edicions:
Cat 978-84-17593-19-3
Spa 978-84-17593-20-9
Eng 978-84-17593-21-6

Imatges

Pàgines publicació Teresa Lanceta
Imatges publicació Teresa Lanceta
Imatges publicació Teresa Lanceta
Imatges publicació Teresa Lanceta
Imatges publicació Teresa Lanceta
Imatges publicació Teresa Lanceta