Divendres, 24 de setembre del 2021

Com cada any, el MACBA s’afegeix a les festes de la ciutat de Barcelona i el dia 24 de setembre t’oferim una jornada de portes obertes on podràs visitar gratuïtament la mostra permanent Un segle breu: Col·lecció MACBA i les exposicions En temps real. La Col·lecció Rafael Tous d’art conceptual i MOSTREIG #4. Coses que passen.

Reserva la teva entrada per assistir a la visita comentada dirigida per pli-é collective, el grup de recerca i curadoria format per Eva Paià, Marina Ribot Pallicer i Angelica Tognetti, a l'exposició En temps real. La Col·lecció Rafael Tous d’art conceptual, a les 18 h.

Et recomanem reservar anticipadament l’entrada gratuïta per gaudir de la jornada. Podràs seleccionar la franja horària i evitar esperes el dia de la visita.

També es farà la ja tradicional venda especial MACBA BOOKS, que posa a l’abast de tothom una selecció de llibres del MACBA a un preu únic de 6 euros. Tindrà lloc a la MACBA Store Laie del 22 al 26 de setembre en horari habitual. Consulta els horaris de la botiga-llibreria.

T’hi esperem!

Foto: Miquel Coll

Si tens cap dubte, ens pots contactar a través de macba [at] macba [dot] cat o per telèfon al 93 481 33 68.

Visita la mostra permanent
El que pretenc quan explico la història d’una víctima de la violència a Colòmbia és apel·lar al record del dolor que experimentem tots els éssers humans, aquí o a qualsevol lloc del món.
Doris Salcedo