Els divendres, fins al 7 de gener del 2022

18:00 h

Edifici Meier

Amb reserva prèvia, aforament limitat.

Dirigides per pli-é collective, el grup de recerca i curadoria format per Eva Paià, Marina Ribot Pallicer i Angelica Tognetti, aquestes visites us permetran conèixer en profunditat l'exposició En temps real. La Col·lecció Rafael Tous d’art conceptual . Una bona oportunitat per descobrir i entrar en diàleg amb les propostes dels artistes i de les seves obres.

Visites en català o castellà. Per concertar visites de grup, podeu contactar al 93 481 33 68 o macba [at] macba [dot] cat.

La Col·lecció Rafael Tous és el conjunt d’obres d’art conceptual més important del nostre país. Integrada per prop d’un miler d’obres, aplega treballs d’una trentena dels artistes més destacats de les dècades dels setanta i vuitanta a Catalunya i a la resta d’Espanya.

Vols fer de la teva visita al MACBA una experiència única? Instal·la’t la nostra app i navega pel museu sense deixar-ne escapar ni un sol detall. Podràs gaudir d’audioguies i fitxes explicatives de la mostra permanent i de les exposicions temporals, i moltes coses més. Gratuïta. Disponible per a iOS i Android.

Carlos Pazos, No hay Replay, 1989

Exposició

L’essència del fragment i del mòdul té un ressò profund en el meu treball.
Pep Agut