al

El MACBA té una vocació educativa i posa a disposició dels visitants un equip permanent d’educadors que atén el públic, tant en presentacions i visites guiades en horaris fixos com en visites concertades per a grups. A més, està a disposició dels visitants per tal de resoldre els dubtes que es presentin durant la visita a les sales, informar-los sobre les obres exposades o comentar les exposicions.

Volem que les sales del museu siguin un lloc de creació de coneixement a través de la interacció amb l’obra d’art, un espai que estimuli el diàleg i la reflexió compartida entre els educadors i els diversos públics que el visiten.

Crèdits: Miquel Coll

Programa

Programa subjecte a canvis. Recomanem confirmar prèviament els horaris trucant al tel. +34 93 481 33 68 (en horari d’obertura al públic).

VISITES COMENTADES
Un segle breu: Col·lecció MACBA
Anglès: diumenges a les 11 h
Català: divendres a les 16 h
Castellà: dissabtes a les 16.30 h
Aforament limitat
Gratuïta amb l'entrada al museu. Sense inscripció prèvia a la web. Inscripció el mateix dia de la visita a la recepció del museu i per ordre d’arribada, fins a 5 minuts abans de l’inici.

Telèfon d'atenció per a grups i programes educatius 93 412 14 13. educacio [at] macba [dot] cat


Exposició

Se suposa que els objectes tenen el caràcter objectiu dels productes industrials. No pretenen representar res més que allò que són. La categorització prèvia de les arts ja no existeix.
Charlotte Posenenske