Dijous, 8 de juliol de 2021

Anna Irina Russell i Roc Jiménez de Cisneros treballaran junts per primer cop en una col·laboració que es presentarà al MACBA.

Anna Irina Russell. La seva pràctica artística es basa en allò lúdic com a eina d’investigació sobre els codis de comunicació i interacció. Li interessa treballar en les formes de transmetre la informació i en la manipulació d’aquesta transmissió, tot assenyalant certes estructures preestablertes a l’hora de comunicar-nos. Treballa tant amb la distorsió i el plec dels materials com habitant la interferència en les accions on interpel·la d’una manera més directa els espectadors o participants. És una de les artistes residents d’Hangar i recentment ha mostrat la seva obra en espais com ara la galeria Bombon Projects, CCCB, SWAB, Fundació Suñol o Fundació Vila-Casas.

Roc Jiménez de Cisneros. El seu treball explora els processos de deformació aplicats a la cultura post-acid house. Forma part del grup de música per ordinador EVOL, juntament amb l’artista escocès Stephen Sharp, i la seva música l’han publicat segells discogràfics com Diagonal, Editions Mego, Entr'acte, Presto!?, SuperPang o Hypermedium. La seva obra també s’estén a les arts visuals, amb instal·lacions que fan servir la llum i la sincronia amb el so per propiciar moments de disfluència cognitiva.

Una co-producció amb
Logo Grec 2021 amb llima
Anna Irina Russell + Roc Jiménez de Cisneros

Si tens cap dubte, ens pots contactar a través de macba [at] macba [dot] cat o per telèfon al 93 481 33 68.