José Antonio Hernández-Díez. "No temeré mal alguno"

Max Andrews (1975) i Mariana Cánepa Luna (1977) són els cofundadors de Latitudes, una oficina curatorial independent situada a Barcelona, que treballa internacionalment en el camp de l’art contemporani. Amb un enfocament inicial en l’ecologia, s’interessa pel procés, el context i per l’especificitat del lloc.

En aquest text, originalment escrit en anglès, Latitudes dóna les claus per entendre els treballs experimentals en vídeo de l’artista veneçolà José Antonio Hernández-Díez, juntament amb les obres primerenques que va fer amb el suport de pantalles i vitrines. L’exposició mostra el que l’artista va qualificar de «nova iconografia cristiana» i, com indiquen els comissaris, «sense pretendre ser irònic ni irreverent, exposa una sèrie de macabres treballs articulats entorn de la mort, la consciència i la resurrecció».

Aquest Quadern portàtil es publica amb motiu de l’exposició No tinc por de cap mal de José Antonio Hernández-Díez, en el Convent dels Àngels del MACBA del 18 de març al 26 de juny de 2016.

Traducció al castellà de Fernando Quincoces

Fitxa tècnica

Any de publicació:
2016
Autor:
Col·lecció:
Quaderns portàtils
Suports:
Pàgines:
28
Línia editorial:
Quaderns portàtils
Disseny:

Disseny de Cosmic

Edicions:
Spa ISSN: 1886-5259