Visitas para centros educativos

En què consisteixen

En el seu compromís amb l’educació, el MACBA ofereix visites adaptades als centres educatius. 

Els grups escolars poden visitar les exposicions temporals o la Col·lecció permanent de la mà d’un artista educador, o bé visitar tot el museu per lliure. 

Programa

En horari d’obertura del museu amb reserva prèvia. 

Duració

1 hora i 30 minuts (amb artista educador). 

Idioma

Català, castellà i anglès. 

Preu

  • Amb artista educador: 80 € per grup.
  • Per lliure: 40 € per grup (més petits de 14 anys, gratuït). 
  • Els professors o responsables del grup tenen accés gratuït. 

Inscripció

Perquè l’accés al museu sigui fluït, els grups han de concertar dia i hora de visita amb un mínim d’una setmana d’antelació. El MACBA confirmarà la reserva amb una carta que s’ha de presentar el dia de la visita. 

Es considera grup un mínim de quinze persones. Si el grup és superior a vint persones, es divideix en més d’un grup per garantir una visita còmoda a les sales d’exposició. 

Sol·licita la visita per a centres escolars.

Accesibilitat

Les visites per a centres educatius estan dissenyades per ser accessibles i promoure que la diversitat sigui un mitjà d’aprenentatge i no un impediment. Disposem de diversos suports materials per a alumnat amb necessitats d’accessibilitat (físiques, visuals, auditives, cognitives). Si teniu alumnes amb necessitats específiques, poseu-vos en contacte amb nosaltres i valorarem les adaptacions i els suports més indicats en cada cas. 

Consulta tots els recursos d’accessibilitat disponibles per a la visita al museu i a les exposicions.

Reconstituir el desordre d’una possible ciutat. Utilitzar la maqueta no com un element de projecte sinó com una representació d’alguna cosa que ja existeix.
Jordi Colomer