Accesibilidad

En què consisteixen 

Al MACBA treballem perquè totes les persones puguin gaudir dels espais, les activitats i les experiències estètiques proposades. 

Per això, posem a l’abast de tots els visitants un seguit de recursos d’accessibilitat i visites guiades amb acompanyament, a les exposicions. 

Inscripció

Si necessites més informació o vols sol·licitar una visita, posa’t en contacte amb nosaltres:  +34 93 412 14 13  o educacio [at] macba [dot] cat.

És imprescindible reservar amb antelació. 

Preu

Entrada gratuïta a les exposicions presentant document acreditatiu de la situació de discapacitat. Inclou un acompanyant. 

Recursos d'accessibilitat

A la recepció del museu sempre tens a la teva disposició diversos recursos d’accessibilitat per a la visita. També pots sol·licitar amb antelació alguns dels recursos indicats. 

Accessibilitat auditiva

Bucles magnètics per a persones amb baixa audició que facin servir audiòfon.
 
Visites en grup amb intèrpret en llengua de signes a les exposicions. Recorda que cal sol·licitar aquest servei amb 72 hores d’antelació.  

Accessibilitat visual

Visites en grup o acompanyaments individuals per a persones amb discapacitat visual. Recorda que cal sol·licitar aquest servei amb antelació. 

Les obres destacades disposen de locucions descriptives; les trobaràs a l’app del MACBA.
Tenim ajudes òptiques a la teva disposició.
 
Recursos tàctils en alguna de les obres exposades. Amb l’acompanyament de l’equip del museu, algunes obres es poden explorar amb el tacte. 

Descarrega't la informació d’accés al museu per a persones amb discapacitat visual.

Accessibilitat cognitiva

Visites per a persones amb discapacitat intel·lectual o que necessiten suport a la comprensió, amb recursos sensorials i dinàmiques interactives. Es treballen els conceptes i els continguts d’una visita per a tots els públics, però adaptant-ne el discurs i proposant accions específiques que responguin a les necessitats diverses de comprensió i aprenentatge. Recorda que cal sol·licitar aquest servei amb antelació

Consulta tots els recursos i serveis del programa d’accessibilitat del museu.