Hi ha tantes maneres de visitar el MACBA com et puguis imaginar. Per això hem reinventat les nostres visites a la carta perquè puguis configurar una experiència d’acord amb les teves necessitats. 

Pots triar entre visitar la Col·lecció permanent, les exposicions temporals o una visita arquitectònica, per conèixer la història de l’entorn i del mateix edifici. Tot això en horari d’obertura o bé d’una manera molt més exclusiva: amb el museu només per a tu. 

I, si vols, pots completar l’experiència gaudint d’una copa en acabar la visita o bé oferint un catàleg o objecte personalitzat de regal. 

El MACBA, més a prop que mai. 

Duració: 90 minuts
Idiomes: català, castellà, francès i anglès
Persones: 15 mínim, 30 màxim
Preu: 25 € per persona en horari de museu. Fora d'horari, consulteu preus.
Complements (copa o regal personalitzat): consulteu preus. 

Pots sol·licitar una reserva completant les teves dades en el formulari següent. 

Dades de contacte
Dades de la visita
Tipus de visita *

En virtut del que disposa l'article 5 de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (en endavant LOPD) i el 13 del Reglament Europeu de Protecció de dades, us informem que:

  • El MACBA, amb domicili a Barcelona, Plaça dels Àngels n. 1 és el responsable del tractament de dades de caràcter personal.
  • El Delegat de Protecció de dades de l'entitat és: CIPDI Tratamiento de la Información SL.
  • Les dades que faciliteu fent servir els formularis que trobarà a la web i les que ens envieu a la nostra adreça de correu electrònic, es faran servir per gestionar la prestació dels serveis que ens demaneu, per a gestionar la sol·licitud que ens presenteu i per a gestionar l'enviament d'informació sobre les nostres activitats a través del correu electrònic o adreça postal.
  • Els destinataris de la informació són el personal del centre de tractament i les persones i entitats que col·laboren per donar compliment a les obligacions. Quan hi hagi obligació legal, les vostres dades també poden ser cedides a l'administració pública, en l'àmbit de les seves competències.
  • Cal que ens faciliti totes les dades que li sol·licitem i que aquests responguin amb veracitat a la seva situació actual. Si es nega a facilitar-los, no podrem atendre'l correctament.
  • El MACBA no elabora perfils d’acord amb l’article 22. i 4 del RGPD.
  • Les dades facilitades es conservaran, mentre no es revoqui el consentiment.
  • Teniu dret a exercir els drets d'accés a les dades personals, a la rectificació o supressió, a la limitació del tractament, a oposar-vos al tractament proposat, a consentir expressament la possibilitat de fer portabilitat de la seva informació i a no ser objecte d'una decisió basada únicament en el tractament automatitzat. Per exercir els drets i per a qualsevol aclariment, podeu dirigir-vos per escrit a l'adreça postal que consta en aquest document, a l'adreça electrònica dpd [at] macba.cat i al telèfon 93 412 08 10.
  • L'organisme competent per conèixer dels conflictes derivats de la signatura d'aquest document és l'Autoritat Espanyola de Protecció de Dades ubicada a Madrid (28001), c / Jorge Juan nº 6.
  • S'entén que l'usuari accepta les condicions establertes si prem el botó 'ACCEPTAR' que es troba a tots els formularis de recollida de dades, o si envia un correu electrònic a les adreces de contacte que figuren a la web.
* camps obligatoris
Quan treballo, no penso en l’art. Miro de pensar en la vida.
Jean-Michel Basquiat