Preus

Tarifes d'entrada

ENTRADA GENERAL: 10 €
Permet accedir a totes les exposicions en curs tantes vegades com es vulgui durant un mes a partir de la data d'adquisició de l'entrada. Activa-la i vina al museu tantes vegades com vulguis durant un mes!

ENTRADA REDUÏDA: 5 €; 8 € (caldrà acreditar la condició adduïda)
Gaudeix d’un preu especial en la teva entrada al museu. Tarifa especial per a estudiants, més grans de 65 anys no residents a Barcelona, periodistes, professors (excepte els acreditats per la Generalitat de Catalunya que tenen entrada gratuïta), Carnet Jove, carnet de la Xarxa de Biblioteques Municipals, Gestor Cultural APGCC, Club TR3SC, Bus Turístic, Touristcheck, Barcelona City Tour, BCN Ciclotour, BCN Pass i IVenture, i acords amb diferents turoperadors i grups superiors a 15 persones.
També membres de col·lectius amb els quals s’han establert acords de col·laboració: Apropa Cultura, COAC, Festival Cruïlla, FNAC, RACC, FAD, Òmnium Cultural, Zoo Club, Tibi Club, Fundació Claror, Le Méridien, Mandarin Oriental, Barcelona, Pullman, El País, Notebloc, Aristusmundus, Resa, Club Jo TMBé, Ateneu Barcelonès, Fundació Esteve, Fundació Cuatrecases, Fundació Gas Natural i Volkswagen.

PASSI: 15 €
Entrada il·limitada al MACBA durant un any. Permet accedir a totes les exposicions i activitats a les sales incloses en el preu de l’entrada. Pots comprar-lo, per a tu o per regalar-lo, directament a les taquilles del Museu. En sortir del Museu, pots bescanviar la teva entrada general per un Passi anual pagant-ne la diferència.

ENTRADA GRATUÏTA (caldrà acreditar la condició adduïda)
Gaudeixen d’entrada gratuïta al museu totes les tipologies de carnet Amic del MACBA,(Passi, Família, Amic), menors de 14 anys, targeta rosa, més grans de 65 anys residents a Barcelona, persones en situació d'atur, persones amb discapacitat, professors amb l’acreditació de la Generalitat de Catalunya, periodistes*, socis de PAAC i AVER, membres de l’ICOM i el CIMAM, de l'AICA i de l'ACCA, Amics dels Museus de Catalunya, guies turístics oficials i membres de l’APME.
També tenen entrada gratuïta els estudiants de nacionalitat espanyola de Geografia i Història, Belles Arts i Història de l'Art; així com els membres de col·lectius amb els quals s’han establert acords de gratuïtat, com: Art Barcelona, Associació de Galeristes de Barcelona, Cercle Artístic Sant Lluc, ETSAB, UIC, Sotheby's, Whitney Museum, CAPC, Deutsche Bank ArtCard, Guggenheim Art Pass, Museu Serralves, Talking Galleries, IAC, Loop, COLBACAT, Escola Joso, ArtLibris, Gallery Weekend, Cinesa, Quadern Cultura, Resa (150 invitacions); grups d'educació adults, grup escolars, esplais; la pròpia Fundació MACBA i acords d'aquesta entitat amb altres col·lectius (La Vanguardia) i empreses patrocinadores.

*Periodistes: Si esteu interessats a visitar alguna de les nostres exposicions, cal que us poseu en contacte prèviament amb el Departament de Premsa (press@macba.cat), on us acreditarem per accedir al Museu. Us recordem que l’entrada al Museu només és gratuïta si abans us heu acreditat; en cas contrari, és reduïda. Els enregistraments i les fotografies amb trípode no estan permesos sense la gestió prèvia del Departament de Premsa.
Venda d'entrades les 24 hores aquí.

Informació de contacte

EntradesCompra les entrades online per l’exposició.

El calendari amb la programació completa.

Per què visites la web del MACBA?

Moltes gràcies! La teva resposta ens ajuda a millorar aquesta web.