Preus

Tarifes d'entrada

ENTRADA GENERAL: 11 €
Permet accedir a totes les exposicions en curs tantes vegades com es vulgui durant un mes a partir de la data d'adquisició de l'entrada. Activa-la i vina al museu tantes vegades com vulguis durant un mes!

ENTRADA GRATUÏTA (caldrà acreditar la condició adduïda)
Amics del MACBA, menors de 14 anys, Targeta Rosa, més grans de 65 anys residents a Barcelona, persones en situació d'atur, persones amb discapacitat, professors amb l’acreditació de la Generalitat de Catalunya, periodistes acreditats pel departament de premsa, socis de PAAC i AVER, membres de l’ICOM i el CIMAM, de l'AICA i de l'ACCA, l’APME, Amics dels Museus de Catalunya, Abe, Cercle Artístic Sant Lluc, CAPC, Talking Galleries, IAC, Loop, ArtsLibris, Gallery Weekend, SWAB, APdC, guies turístics oficials, iVenture i acords amb diferents touroperadors, així com altres membres de col·lectius amb els quals s’han establert acords de gratuïtat.

Tots els membres de La Fundació MACBA i acords d'aquesta entitat amb altres col·lectius (La Vanguardia) i empreses patrocinadores.

Estudiants de nacionalitat espanyola de Geografia i Història, Belles Arts i Història de l’Art, estudiants de batxillerat artístic, així com grups d'educació adults, grups escolars i esplais.

ENTRADA REDUÏDA (caldrà acreditar la condició adduïda)
Estudiants, més grans de 65 anys no residents a Barcelona, periodistes, professors (excepte els acreditats per la Generalitat de Catalunya que tenen entrada gratuïta), Carnet Jove, carnet de la Xarxa de Biblioteques Municipals, Gestor Cultural APGCC, Club TR3SC, RACC, Bus Turístic, City Tour i grups superiors a 15 persones.

També membres de col·lectius amb els quals s’han establert acords de col·laboració.

Tots els membres de La Fundació MACBA i acords d'aquesta entitat amb altres col·lectius.

Informació de contacte

EntradesCompra de entrades online.

El calendari amb la programació completa.

Per què visites la web del MACBA?

Moltes gràcies! La teva resposta ens ajuda a millorar aquesta web.