Preus

Tarifes d'entrada

ENTRADA GENERAL: 10 €
Permet accedir a totes les exposicions en curs tantes vegades com es vulgui durant un mes a partir de la data d'adquisició de l'entrada. Activa-la i vina al museu tantes vegades com vulguis durant un mes!

ENTRADA REDUÏDA (caldrà acreditar la condició adduïda)
Gaudeix d’un preu especial en la teva entrada al museu. Tarifa especial per a estudiants internacionals, majors de 65 anys no residents a Barcelona, periodistes, professors (excepte els acreditats per la Generalitat que tenen entrada gratuïta), Carnet Jove, carnet de la Xarxa de Biblioteques Municipals, Gestor Cultural APGCC, Club TR3SC, Bus Turístic, Aerobus, Apartur, BCN Card Express, Barcelona City Tour, BCN Ciclotour i grups superiors a 15 persones. També membres de col·lectius amb els quals s’han establert acords de col·laboració, com: Apropa Cultura, COAC, FNAC, RACC, FAD, Cercle Artístic Sant Lluc, Ómnium Cultural, Zoo Club, Tibi Club, Fundació Claror, suscriptors de El País i Resa.

PASSI: 15 €
Entrada il·limitada al MACBA durant un any. Permet accedir a totes les exposicions i activitats a les sales incloses en el preu de l’entrada. Pots comprar-lo, per a tu o per regalar-lo, directament a les taquilles del Museu. En sortir del Museu, pots bescanviar la teva entrada general per un Passi anual pagant-ne la diferència.

ENTRADA GRATUÏTA (caldrà acreditar la condició adduïda)
Gaudeixen d’entrada gratuïta al museu totes les tipologies de carnet Amic del museu, menors de 14 anys, targeta rosa, majors de 65 anys residents a Barcelona, persones amb discapacitat, aturats, professors amb l’acreditació de la Generalitat, periodistes*, socis de PAAC i AVER, membres de l’ICOM i CIMAM, de l'AICA i de l'ACCA, Amics dels Museus de Catalunya i guies turístics oficials. També tenen entrada gratuïta els estudiants de nacionalitat espanyola de Geografia i Història, Belles Arts i Història de l'Art, així com els membres de col·lectius amb els quals s’han establert acords de gratuïtat, com: ETSAB, BCN Card 3-4-5, Sotheby's, Whitney Museum, CAPC, Deutsche Bank ArtCard, Guggenheim Art Pass, Museu Serralves, Talking Galleries, IAC, Loop, COLBACAT, Escola Joso, ArtLibris, Gallery Weekend, subscriptors de La Vanguardia, Quadern Cultura, Resa; la pròpia FMACBA i acords d'aquesta amb altres col·lectius.

*Periodistes: Si esteu interessats a visitar alguna de les nostres exposicions, cal que us poseu en contacte prèviament amb el Departament de Premsa (press@macba.cat), on us acreditarem per accedir al Museu. Us recordem que l’entrada al Museu només és gratuïta si abans us heu acreditat; en cas contrari, és reduïda. Els enregistraments i les fotografies amb trípode no estan permesos sense la gestió prèvia del Departament de Premsa.

Venda d'entrades les 24 hores aquí.

Informació per al visitant

EntradesCompra les entrades online per l’exposició.

El calendari amb la programació completa.