Els diumenges, fins al 19 de setembre del 2021

Dirigides per Loli Acebal, historiadora de l’art, i Antonio Gagliano, artista, aquestes visites us permetran conèixer en profunditat l'exposició Felix Gonzalez-Torres. Política de la relació. Una bona oportunitat per descobrir i entrar en diàleg amb les propostes de l'artista i de les seves obres.

Visites en català o castellà. Per concertar visites de grup, podeu contactar al 93 481 33 68 o macba [at] macba [dot] cat.

Felix Gonzalez-Torres. Política de la relació situarà l’obra de Gonzalez-Torres dins el discurs postcolonial i les històries connectades d’Espanya i el continent americà, especialment en la mesura que incideixen en qüestions actuals entorn de la memòria, l’autoritat, la llibertat i la identitat nacional. Es posarà èmfasi en la lectura de l’obra de Gonzalez-Torres en relació amb la cultura espanyola, llatinoamericana i caribenya, no com una simple narrativa biogràfica singular, sinó com una manera de complexificar qualsevol lectura essencialista de l’obra de l’artista a través d’una única idea, tema o identitat. L’exposició proposarà diverses interpretacions derivades d’aquesta línia d’investigació, i també subratllarà la influència formativa de l’obra de Gonzalez-Torres en l’estètica queer.

Vols fer de la teva visita al MACBA una experiència única? Instal·la’t la nostra app i navega pel museu sense deixar-ne escapar ni un sol detall. Podràs gaudir d’audioguies i fitxes explicatives de la Col·lecció i de les exposicions temporals, i moltes coses més. Gratuïta. Disponible per a iOS i Android.

Amb el suport de
Logo Henry Moore
Amb la col·laboració de
Auditori
Fundació mies van der rohe
Vistes de "Felix Gonzalez-Torres. Política de la relació". Foto: Miquel Coll

Exposició