Tots els divendres

18:00 h

Edifici Meier

Gratuïta amb l’entrada al museu, amb inscripció prèvia.

Els divendres, a partir del 14 de juliol, gaudeix de les visites comentades a l’exposició Nancy Holt / Dins Fora.

L’exposició Nancy Holt / Dins Fora és la mostra més completa de la pràctica de Nancy Holt a Europa fins avui, amb una ambiciosa presentació de la seva polifacètica obra. La percepció i els límits entre el “dins” i el “fora” constitueixen el fil conductor de l’exposició. Holt va ser una artista clau de l’art natura i l’art conceptual, i, tanmateix, la seva obra no va aconseguir mai el mateix reconeixement que la d’altres artistes masculins coetanis, una anomalia que aquesta exposició pretén esmenar. 

Les artistes i investigadores Albert Gironès, Eva Paià i Marina Ribot Pallicer ens proposen un recorregut conjunt per l’exposició; una visita en la qual s’acompanya els participants en l’elaboració d’un relat col·lectiu, i es posen en diàleg els coneixements de cadascú. Durant el recorregut es compartiran pistes per fer-les ressonar al museu i perquè cada visitant s’emporti un murmuri de l’exposició.

Visites en castellà, la segona i la quarta setmana de cada mes. En català, la resta de les setmanes. Per concertar visites en grup, truqueu al 93 481 33 68 o envieu un correu electrònic a macba [at] macba [dot] cat.

“Nancy Holt  Dins Fora”

Si tens cap dubte, ens pots contactar a través de macba [at] macba [dot] cat o per telèfon al 934 813 368.


Exposició