Tots els dissabtes

18:00 h

Edifici Meier

Gratuïtes amb l'entrada al museu. Amb inscripció prèvia.

Els dissabtes, gaudeix de les visites comentades a la Col·lecció MACBA. Preludi. Intenció poètica. Un acostament a la Col·lecció entès com un exercici que permet temptejar una ruptura del marc institucional, oferint un espai de reflexió i de crítica on el concepte i l’experiència “art” es presenten com un principi generador i emancipador.

Des d’on la matèria sensible que conformen les peces de la Col·lecció MACBA s’amplia amb noves adquisicions i afavoreix nous escenaris de relació entre les obres. Constitueix un nou relat d’històries que inclou absències i afavoreix uns altres discursos en tant que espais comuns, escenaris de possibilitat on es poden qüestionar i actualitzar les formes de relació que estableixen les pràctiques artístiques amb els subjectes.

Una oportunitat per mutar el format de visita guiada i dur-lo a una conversa col·lectiva que situa en el centre l’experiència viscuda amb les obres de la Col·lecció MACBA.

A càrrec d’Avalancha, col·lectiu d’investigació artística i educativa format per Loli Acebal, blanca arias, María Bendito, edu rubio i pol terrés.

Visites en castellà, la segona i quarta setmana de cada mes. En català, la resta de setmanes. Per concertar visites de grup, podeu contactar al 93 481 33 68 o macba [at] macba [dot] cat.

Dissabtes MACBA. Gratuït gràcies a Uniqlo
Dissabtes MACBA
Uniqlo
Captura de la pel·lícula de l'artista Fito Conesa "Helicón"

Exposició

Visita l'exposició de Col·lecció