Divendres 14 de juliol de 2023

19:00 h

Auditori Meier 

Preu: 5 €. Places limitades

En el marc del GREC Festival de Barcelona 2023, el MACBA acull la conferència performativaSand in the Eyes de l’artista libanès Rabih Mroué, una proposta en la que es combina pel·lícula documental i filmació fictícia que serveix a l’artista per reflexionar sobre les diverses formes de representació de la violència

Què ens diu un objecte de propaganda audiovisual sobre les persones que l'han creat? A partir de materials diversos de recerca, com ara vídeos de reclutament islamista aconseguits per agents dels serveis d'intel·ligència alemanys, Mroué es pregunta què ens diuen aquests vídeos sobre els seus productors o la seva capacitat per captar joves islamistes, al temps que es qüestiona el tractament d'aquest material propagandístic per part de l'Estat i la societat.

Aquesta conferència forma part del programa Focus Rabih Mroué que desplega altres activitats de l’artista a la Filmoteca de Catalunya, el Teatre Lliure i la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació. 

Al finalitzar la conferència María Berríos, directora de Conservació i Recerca del MACBA, conversarà amb l’artista. 

Més informació del programa complert i venda d’entrades aquí: Festival GREC 2023

Participant

Rabih Mroué
Coproducció de
logo Grec 2023
Imatge de l'artista libanès Rabih Mroué en una conferència

En anglès amb traducció simultània al castellà. Si tens cap dubte, ens pots contactar a través de macba [at] macba [dot] cat o per telèfon al 93 481 33 68.