Tots els diumenges

12:00 h

Edifici Meier

Gratuïtes amb l’entrada al museu, amb inscripció prèvia.

Els diumenges, a partir del 28 de maig, gaudeix de les visites comentades a l’exposició Laura Lima. Balé Literal. 

La proposta trasllada el Balé Literal, presentat per primera i única vegada el juny del 2019 a Rio de Janeiro, a l’interior de les sales del MACBA, i el converteix, així, en un gran dispositiu transitable en funcionament permanent. Els objectes i les pintures que s’aniran penjant dels fils de la instal·lació s’hauran creat especialment per a l’ocasió, tot i que alhora remetran a peces realitzades al llarg de la carrera de l’artista. Un format inusual de retrospectiva coreografiada i en moviment constant.

El grup de recerca i curadoria pli-é collective, integrat per Eva Paià, Marina Ribot Pallicer i Angelica Tognetti, ens proposa un recorregut conjunt per l’exposició. Una visita en la qual s’acompanya els participants en l’elaboració d’un relat col·lectiu, posant en diàleg els coneixements de cadascú. pli-é collective compartirà pistes per fer-les ressonar en el museu i perquè cada visitant s’emporti un murmuri de l’exposició.

Visites en castellà, la segona i la quarta setmana de cada mes. En català, la resta de les setmanes. Per concertar visites en grup, truqueu al 93 481 33 68 o envieu un correu electrònic a macba [at] macba [dot] cat.

Participant

pli-é collective
Vistes de l'exposició "Laura Lima. Balé Literal"

Exposició