Graffiti Receptes és un projecte autònom, autogestionat, econòmic, social, cultural i artístic, que actualment busca reconnectar-se amb la mar i els seus sabers. Enxarxant-se en el territori de la Barceloneta, vol mantenir-se en un ecosistema generós i enriquidor, on dominin l’intercanvi i l’harmonia.

Graffiti Receptes coorganitza sopars i rituals al Sindicat d’Estibadors de Barcelona, on s’aprenen i es transmeten coneixements locals sobre les lluites polítiques, sindicals, veïnals i portuàries d’un barri tradicionalment mariner, que pateix una aclaparadora turistificació. A través de la paraula, el gest, l’aroma i la textura de la cuina de «ranxo», es relacionen memòria oral, geografia radical i gastronomia. Sempre es cuina amb peix de proximitat del Moll de Pescadors de Barcelona, i es donen a conèixer receptes i espècies oblidades que ja gairebé no es consumeixen.

Graffiti Receptes recupera la història crítica del barri i inverteix en projectes d’art i disseny basats en el lloc.

Coordinat pel Comité organizador

Amb el suport de:
L'internationale
Creative Europe
<h3><em>Our Many Europes</em> és un programa de la confederació europea de museus "<a href="http://www.internationaleonline.org/" target="_blank">L'Internationale</a>" i cofinançat pel Programa Europa Creativa de la Unió Europea. Els membres de L
Foto: Relatograma, por Carla Bosermanen en colaboración con Marina Monsonís

Programa

DIVENDRES 18 DE GENER, a les 19:30
Participants:
20
Aquesta activitat s’ha de pagar directament al punt de trobada: seu de l’Organiztació d’Estibadors Portuaris de Barcelona - Coordinadora Estatal de Treballadors del Mar.
Preu: 15 €. Amb inscripció prèvia. Reserva la teva plaça fent clic al botó:

Inscripció Graffiti Receptes

Programes públics
macba [at] macba [dot] cat
Tel: 93 481 33 68
M’agrada pensar que, a l’obra, l’artista no és res més que un material d’un altre tipus, que coopera amb la resta de materials.
Robert Rauschenberg