Diumenge 24 de setembre del 2023

Un any més, el MACBA s’afegeix a les festes de la ciutat de Barcelona i el dia 24 de setembre t’oferim una jornada de portes obertes on podràs visitar gratuïtament les nostres exposicions i gaudir de les visites comentades.

Aquestes són les exposicions que podràs visitar, sense inscripció prèvia:

  • Col·lecció MACBA. Preludi. Intenció poètica, una mostra col·lectiva que assaja noves dramatúrgies pel museu, posant les obres d’art al centre per connectar amb les seves intencions poètiques, energies i potencial emancipatori.
  • Laura Lima. Balé Literal, una gran instal·lació mòbil d’artefactes en dansa que ens conviden a moure´ns, interactuar i experimentar l’espai museístic de maneres diferents.
  • Corpus Infinitum és un projecte cinematogràfic i instal·latiu amb el qual Denise Ferreira da Silva i Arjuna Neuman qüestionen la jerarquia de l'ésser humà sobre la natura en l’actual context de l'emergència climàtica .
  • Nancy Holt / Dins Fora és la primera gran exposició europea que explora el llegat artístic de Nancy Holt, figura clau en l’escena artística nord-americana, des de la dècada dels setanta, i pionera en el camp de les instal·lacions site-specífic i la imatge en moviment.

Visites comentades, amb inscripció a la recepció:  

  • A Col·lecció MACBA. Preludi. Intenció poètica: a les 16:30 h (castellà) i a les 18:00 h (català)
  • A Laura Lima. Balé Literal: a les 12:00 h (castellà) i a les 17:00 h (català)

Horari especial d’activació de Laura Lima. Balé Literal: de 12:00 a 19:00 h.

Descobreix l’Espai de lectura i familiar de l’exposició Col·lecció MACBA. Preludi. Intenció poètica a la planta baixa del Centre d’Estudis i Documentació. Un lloc per estar-t’hi, relaxar-te i compartir estones. Un espai de joc pels infants, però també un racó per la lectura, l’aprenentatge i la conversa. Aquí podràs explorar un bon repertori de publicacions sobre les obres i els artistes de l’exposició.  

I com cada any, posem en marxa la tradicional venda especial MACBA BOOKS, que ofereix una selecció de llibres del MACBA a un preu únic de 6 euros. Tindrà lloc a la MACBA Store Laie del 20 al 25 de setembre. Consulta els horaris de la botiga-llibreria.

T’hi esperem!

Vistes de l'exposició "Nancy Holt / Dins Fora", 2023. Foto: Miquel Coll

Si tens cap dubte, ens pots contactar a través de macba [at] macba [dot] cat o per telèfon al 93 481 33 68.