Carregant...

Relacions. Relació del cos amb elements naturals en accions quotidianes: tocar l'herba, 1975/2020

Fotografia, 42 x 42 x 2 cm

El conjunt de fotografies titulat Relacions documenta dues sèries d’accions. Relació del cos amb elements naturals (1975) són seqüències d’imatges en què es mostra com el cos de Fina Miralles es va tapant progressivament amb diversos elements naturals fins a quedar completament embolcallat: talment com si es fes un vestit sencer de pedres, de terra, d’herba o de palla. Aquestes accions evidencien les connexions entre el cos humà i les diferents matèries. Relació del cos amb elements naturals en accions quotidianes (1975) són imatges que fan un seguiment d’algunes accions que conformen la nostra vida quotidiana: respirar, mirar, rentar-se, menjar, passejar o fumar. Les imatges constitueixen una mena de registre o diari fotogràfic, un repertori d’actes quotidians seleccionats per Miralles. Quins actes denotem en el nostre dia a dia? Quines són les accions que connotaríem? Respirar, mirar, menjar, passejar o fumar, són una manera de parlar de les nostres vides?


Fitxa tècnica

Títol original:
Relacions. Relació del cos amb elements naturals en accions quotidianes: tocar l'herba
Número de registre:
5910
Artista:
Miralles, Fina
Data de creació:
1975/2020
Any d'adquisició:
2020
Estat:
En préstec
Fons:
Col·lecció MACBA. Consorci MACBA
Tipus d'objecte:
Fotografia
Tècnica:
Impressió per raig de tinta sobre paper
Dimensions:
42 x 42 x 2 cm (alt x ample x fons)
Crèdits:
Col·lecció MACBA. Consorci MACBA. Donació de l'artista
Copyright:
© Fina Miralles
Recursos d'accessibilitat:
No

La Col·lecció MACBA està formada per art català, espanyol i internacional. Tot i que inclou obres des de la dècada de 1920 en endavant, se centra especialment en el període comprès entre la dècada de 1960 i l’actualitat.

Si necessites més informació sobre l’obra o l’artista, pots consultar la biblioteca del MACBA. Si vols sol·licitar l’obra en préstec, pots adreçar-te a colleccio [at] macba.cat.

Si vols la imatge de l’obra en alta resolució, pots enviar una sol·licitud de préstec d’imatges.