Carregant...

Tres bolígrafs, 1990

Dibuix, 3 parts 127 x 98 cm c/u

"...La representació del temps i la seva empremta, la manipulació del rastre que deixa sobre tot el que ens envolta, la simulació de l'envelliment, la relació inseparable entre realitat i aparença; la possibilitat de modelar el temps entenent-lo d'una manera física, corpòria, i la reconsideració de termes com ara passat i futur, són algunes constants a partir de les quals he dut a terme determinats treballs. Podem reconèixer fàcilment els signes del temps passat, i intuir que aquests mateixos signes es repeteixen de manera inalterable. Així doncs, una mateixa imatge pot ser testimoni, alhora, del passat i anticipar un futur previsible. Cap símptoma, cap senyal en el present, que ens faci dubtar que aquesta successió és inalterable..."

Ignasi Aballí, 1992


Fitxa tècnica

Títol original:
Tres bolígrafs
Número de registre:
1666
Artista:
Aballí, Ignasi
Data de creació:
1990
Any d'adquisició:
2001
Fons:
Col·lecció MACBA. Fundació MACBA
Tipus d'objecte:
Dibuix
Tècnica:
Tinta sobre paper
Dimensions:
3 parts 127 x 98 cm c/u (alt x ample)
Crèdits:
Col·lecció MACBA. Fundació MACBA. Dipòsit particular, Barcelona
Copyright:
© Ignasi Aballí
Recursos d'accessibilitat:
No

La Col·lecció MACBA està formada per art català, espanyol i internacional. Tot i que inclou obres des de la dècada de 1920 en endavant, se centra especialment en el període comprès entre la dècada de 1960 i l’actualitat.

Si necessites més informació sobre l’obra o l’artista, pots consultar la biblioteca del MACBA. Si vols sol·licitar l’obra en préstec, pots adreçar-te a colleccio [at] macba.cat.

Si vols la imatge de l’obra en alta resolució, pots enviar una sol·licitud de préstec d’imatges.