Activitats Visites guiades

Parlem de Col·lecció

Visita comentada

20 oct. 2018 al 23 març 2019

18 h

.

.

Parlem de... Un segle breu: Col·lecció MACBA amb Domènec, Antònia M. Perelló, Tania Safura Adam, Beatriz Leal Riesco, Teresa Grandas, Fernando López, Monica Hoff, Pablo Martínez, Nicolás Paris i Tanya Barson

El programa Parlem de vol generar espais de debat, a partir de les exposicions del museu, entre diferents agents i artistes de la ciutat i el públic que ens visita. És un espai de trobada que entén les exposicions com a poderosos dispositius activadors de la imaginació i generadors de discursos que sovint excedeixen les lectures previstes per la institució o preconcebudes per l’equip curatorial.

Un segle breu: Col·lecció MACBA proposa un recorregut cronològic per la Col·lecció MACBA des de 1929 fins a l’actualitat. Inclou moltes de les obres més emblemàtiques de la Col·lecció, en un seguit d’àmbits dedicats a les etapes i moments més significatius. Comissariada per l’equip del MACBA, posa èmfasi en les presentacions i experiències canviants de l’art a través de les nou dècades que conformen aquest «segle breu».

*Foto: Sanja Iveković "Paper Women", 1976-1977

Programa

20 D'OCTUBRE, a les 18 h: Parlem sobre la ciutat en la Col·lecció amb Domènec, artista. Dins del marc de Ciutat oberta. Biennal del pensament.

3 DE NOVEMBRE, a les 18 h: Parlem de La Lutte continue. Les revoltes de 1968 en la Col·lecció MACBA amb Antònia M. Perelló, cap de la Col·lecció MACBA

29 DE DESEMBRE, a les 18 h: Parlem d’Hydra Decapita, obra de The Otolith Group dins de la Col·lecció MACBA amb Tania Safura Adam, productora cultural i Beatriz Leal Riesco, comissària.

12 DE GENER, a les 18 h: Parlem de Subcultures i emmascaraments. L’aflorament de la cultura popular a les dècades de 1960-1970 a la Col·lecció amb Teresa Grandas, conservadora d’exposicions del MACBA.

19 DE GENER, a les 18 h: Parlem d’Apunts per a una història travesti del flamenc a la Col·lecció amb Fernando López, artista pluridisciplinar i filòsof.

2 DE FEBRER, a les 18 h: Parlem de Col·lecció amb Monica Hoff, artista, educadora i investigadora, i Pablo Martínez, cap de Programes del MACBA:
To be or not to be polite… Buscant l’escalf en una col·lecció

16 DE FEBRER, a les 18 h: Parlem de Col·lecció. Pensar amb el cos amb Nicolás Paris, artista i docent.

23 DE FEBRER, a les 18 h: Parlem de Col·lecció amb Tanya Barson, conservadora en cap del MACBA. Visita en anglès.


23 DE MARÇ, a les 18 h: Parlem d’Hydra Decapita, obra de The Otolith Group dins de la Col·lecció MACBA amb Tania Safura Adam, productora cultural i Beatriz Leal Riesco, comissària.

CULTURA

Inscripció

Entrada: Gratuïta amb inscripció prèvia.

Inscripció Accedeix-hi directament fent clic al botó.

Les persones no inscrites prèviament que hi vulguin participar, si queden places disponibles, cal que facin la inscripció a la recepció del museu. Accés per ordre d'arribada fins a completar l'aforament.

Disposem de bucles magnètics individuals (sol·liciteu-los a recepció). També podeu sol·licitar recursos d’accessibilitat visual (materials tàctils, audiodescripcions i acompanyament durant l’activitat). Més informació sobre visites guiades i altres recursos d’accessibilitat aquí.

Contacte

Programes públics
macba@macba.cat
Tel: 93 481 33 68

Informació de contacte

Inscripció Accedeix-hi directament fent clic al botó.

 • Afegeix al Recorregut

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

 • Comparteix

  Per email

 • Comenta

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

Continguts relacionats

Àudios

Documents

Exposicions

Activitats

 • Parlem de...
  Visites comentades a càrrec de diferents agents i artistes de la ciutat

Per què visites la web del MACBA?

 • Estic preparant la meva primera visita al museu
 • Busco exposicions i activitats
 • Vull aprendre sobre art contemporani
 • Estic preparant una segona visita al museu
 • Soc un professional que es dedica a la investigació
 • M'agrada l'art contemporani
 • Soc artista o creador/a i busco inspiració
 • Soc professor/a o estudiant i busco informació
 • Vull col·laborar amb el museu (amics, patrocinis...)
Moltes gràcies! La teva resposta ens ajuda a millorar aquesta web.