al

El programa Parlem de vol generar espais de debat, a partir de les exposicions del museu, entre diferents agents i artistes de la ciutat i el públic que ens visita. És un espai de trobada que entén les exposicions com a poderosos dispositius activadors de la imaginació i generadors de discursos que sovint excedeixen les lectures previstes per la institució o preconcebudes per l’equip curatorial.

Foto: Miquel Coll

Programa

Consulta el programa detallat de cada exposició aquí:

Un segle breu: Col·lecció MACBA
12 DE GENER, a les 18 h: Parlem de Subcultures i emmascaraments. L’aflorament de la cultura popular a les dècades de 1960-1970 a la Col·lecció amb Teresa Grandas, conservadora d’exposicions del MACBA.
19 DE GENER, a les 18 h: Parlem d’Apunts per a una història travesti del flamenc a la Col·lecció amb Fernando López, artista pluridisciplinar i filòsof.
2 DE FEBRER, a les 18 h: Parlem de Col·lecció amb Monica Hoff, artista, educadora i investigadora, i Pablo Martínez, cap de Programes del MACBA.
16 DE FEBRER, a les 18 h: Parlem de Col·lecció amb Nicolás Paris, artista i docent.
23 DE FEBRER, a les 18 h: Parlem de Col·lecció amb Tanya Barson, conservadora en cap del MACBA. Visita en anglès.
23 DE MARÇ, a les 18 h: Parlem d’Hydra Decapita, obra de The Otolith Group dins de la Col·lecció MACBA amb Tania Safura Adam, productora cultural i Beatriz Leal Riesco, comissària

Al descobert o d’amagat:
9 DE FEBRER, a les 18 h: Parlem de Al descobert o d’amagat amb Esther Gratacòs Batlle, investigadora de l’Institut de Neurociències de la Universitat de Barcelona.
9 DE MARÇ, a les 18 h: Parlem de fer i desfer la ciència íntima i participativa sobre Al descobert o d’amagat amb Josep Perelló, físic, professor de la UB i responsable d’OpenSystemsUB.
16 DE MARÇ, a les 18 h: Parlem d’art, màgia i tecnologia dins Al descobert o d’amagat amb Olga Subirós.

Programes públics
macba [at] macba [dot] cat
Tel: 93 481 33 68