Curs escolar 2022 - 2023

Elena Blesa i Todo por la Praxis (Jo Muñoz i Diego Peris) són artistes, investigadores, mediadores... interessades en les pràctiques de creació col·lectiva des de la negociació i la pedagogia crítica. L’objectiu d’aquesta residència amb l’alumnat de 3r d’ESO de l’Institut Joan Salvat Papasseit és construir col·lectivament un dispositiu/aparell per prendre’s, de manera festiva, l’espai públic de la Barceloneta.

El punt de partida és el treball que Todo por la Praxis i Elena Blesa duen a terme des del 2020 al voltant dels missatges que ocupen els carrers, des d’allò oral fins a allò textual, i com aquests representen un relat social i polític del context que viuen certs barris. Per a aquest nou projecte pretenem incorporar allò sonor i musical per donar continuïtat a aquesta investigació i producció d’obra. En aquest sentit, la música serà abordada com a lloc d’enunciació dels estudiants i com a espai de col·lectivització i eix de tensió a l’espai públic.

EN RESiDÈNCiA. Creadors als instituts de Barcelona és un programa de l’Institut de Cultura de Barcelona i el Consorci d’Educació de Barcelona ideat en cooperació amb A Bao A Qu.

Consulta el programa i si vols conèixer més de prop el projecte, visita els blogs de Creadors EN RESiDÈNCiA als instituts de Barcelona.

EN RESiDÈNCiA
EN RESiDÈNCiA
Consorci Educació Barcelona
Ajuntament de Barcelona
Grup de joves xerrant a l'aula de l'escola

Si tens cap dubte, ens pots contactar a través de educacio [at] macba [dot] cat o per telèfon al 93 412 14 13.