al

Nyamnyam és un col·lectiu que no para quiet i no es deixa atrapar. Els dos artistes que configuren nyamnyam, Ariadna Rodríguez i Iñaki Álvarez, treballen des d’una pràctica híbrida, que encaixa i desencaixa en molts marcs disciplinaris i institucionals. En les seves propostes hi poden conviure una taula, el moviment, el vídeo, l’escena, una cuina, la música, una proposta educativa o processos que posen en relació agents diversos. D’aquesta manera volem ampliar la visió de l’ecofeminisme, la sobirania alimentària, la cuina com a pràctica relacional o el diàleg entre art i artesania com a possibles vectors de partida.

El programa En residència ens brinda el context per treballar conjuntament en un procés de creació de llarga durada amb un institut. Obre la possibilitat d’assajar modes d’interacció entre l’art i l’educació, i de crear un espai de diàleg entre estudiants, professors, artistes i mediadors.

A càrrec de nyamnyam (Iñaki Alvarez i Ariadna Rodriguez), artistes.

 

Més informació del projecte:

Bloc "En residència"

 

 

EN RESiDÈNCiA
EN RESiDÈNCiA
Consorci Educació Barcelona
Ajuntament de Barcelona
Foto: Nyamnyam

Programa

CURS ESCOLAR 2019-2020
Preu: Gratuït, amb convocatòria anual.

En residència. Creadors als instituts de Barcelona és un programa de l’Institut de Cultura de Barcelona i del Consorci d’Educació de Barcelona ideat en cooperació amb A Bao A Qu. 

educacio [at] macba [dot] cat
Tel. 93 412 14 13

M’agrada treballar amb allò que s’acostuma a dir "herència cultural", però els materials que faig servir són molt banals, com clixés, com blocs de sucre, portes, cuscús, catifes, documents oficials.
Latifa Echakhch