Curs escolar 2020 - 2021

Nyamnyam és un col·lectiu que no para quiet i no es deixa atrapar. Els dos artistes que configuren nyamnyam, Ariadna Rodríguez i Iñaki Álvarez, treballen des d’una pràctica híbrida, que encaixa i desencaixa en molts marcs disciplinaris i institucionals. En les seves propostes hi poden conviure una taula, el moviment, el vídeo, l’escena, una cuina, la música, una proposta educativa o processos que posen en relació agents diversos. D’aquesta manera volem ampliar la visió de l’ecofeminisme, la sobirania alimentària, la cuina com a pràctica relacional o el diàleg entre art i artesania com a possibles vectors de partida.

El programa EN RESiDÈNCiA ens brinda el context per treballar conjuntament en un procés de creació de llarga durada amb un institut. Obre la possibilitat d’assajarmodes d’interacció entre l’art i l’educació,i de crear un espai de diàleg entre estudiants, professors, artistes i mediadors.

Consulta el programa i si vols conèixer més de prop el projecte, visita els blogs de Creadors EN RESiDÈNCiA als instituts de Barcelona.

Et convidem a jugar a l’app Fluffy Disk, joc elàstic en què podem crear relats infinits i imprevisibles a partir d’arxius col·lectius. L’app Fluffy Disk és el resultat del procés de creació entre nyamnyam i dels alumnes de segon d’ESO de l’Institut Barri Besòs.

Participant

nyamnyam
EN RESiDÈNCiA
EN RESiDÈNCiA
Consorci Educació Barcelona
Ajuntament de Barcelona
Foto: Nyamnyam

educacio [at] macba [dot] cat
Tel. 93 412 14 13