Curs escolar 2021 - 2022

Marc Vives és un artista interessat en l’acció i les arts en viu que fa un treball d’exploració de la veu. Proper al departament educatiu del museu, en els últims anys ha fet propostes experimentals per transitar i habitar el museu i, sobretot, per generar una experiència al voltant dels continguts de les exposicions. Arran de les converses obertes a partir d’aquestes pràctiques, l’hem convidat al programa EN RESiDÈNCiA d’aquest any per treballar amb una temporalitat que ens porti a noves descobertes sobre la pràctica artística en contextos educatius. Els elements de partida, com les pròpies instal·lacions de l’escola, l’aula o el pati, són el centre de la seva experimentació i permeten revisar-ne els usos habituals. El programa ens demanarà acció, i la reflexió passarà pel cos, la veu i l’experiència.

EN RESiDÈNCiA. Creadors als instituts de Barcelona és un programa de l’Institut de Cultura de Barcelona i el Consorci d’Educació de Barcelona ideat en cooperació amb A Bao A Qu.

Consulta el programa i si vols conèixer més de prop el projecte, visita els blogs de Creadors EN RESiDÈNCiA als instituts de Barcelona.

Participant

Marc Vives
EN RESiDÈNCiA
EN RESiDÈNCiA
Consorci Educació Barcelona
Ajuntament de Barcelona
En residència curs 2021_22

Si tens cap dubte, ens pots contactar a través de educacio [at] macba [dot] cat o per telèfon al 93 412 14 13.