Carregant...

Postaler, 1984

Objecte, 10 x 15 cm
Un postaler o expositor metàl·lic de postals com els que s’utilitzen habitualment als comerços mostra, en lloc de postals, uns miralls que reflecteixen l’espai immediat on està situat. Perejaume va fer una caminada per la muntanya amb el postaler carregat a l’espatlla fins a situar-lo en paisatges diferents. A la manera de museu portàtil, els miralls reflectien entorns naturals i configuraven una pintura canviant amb un camp de visió de 360 graus. L'obra s'acompanya de fotografies que mostren l'acció de l'artista.

Fitxa tècnica

Títol original:
Postaler
Número de registre:
167
Artista:
Perejaume
Data de creació:
1984
Any d'adquisició:
1996
Fons:
Col·lecció MACBA. Fundació MACBA
Tipus d'objecte:
Objecte
Tècnica:
Ferro, llauna, fusta, miralls i fotografia a les sals de plata
Dimensions:
10 x 15 cm (alt x ample)
Crèdits:
Col·lecció MACBA. Fundació MACBA
Copyright:
© Perejaume, VEGAP, Barcelona
Recursos d'accessibilitat:
No

La Col·lecció MACBA està formada per art català, espanyol i internacional. Tot i que inclou obres des de la dècada de 1920 en endavant, se centra especialment en el període comprès entre la dècada de 1960 i l’actualitat.

Si necessites més informació sobre l’obra o l’artista, pots consultar la biblioteca del MACBA. Si vols sol·licitar l’obra en préstec, pots adreçar-te a colleccio [at] macba.cat.

Si vols la imatge de l’obra en alta resolució, pots enviar una sol·licitud de préstec d’imatges.

El que pretenc quan explico la història d’una víctima de la violència a Colòmbia és apel·lar al record del dolor que experimentem tots els éssers humans, aquí o a qualsevol lloc del món.
Doris Salcedo