Interessada en la manipulació del llenguatge i dels espais convencionals, l’artista, poeta i DJ Perla Zúñiga (àlies JOVENDELAPERLA) fa servir el so com a mitjà per construir realitats efímeres on poden habitar el dubte i el desig. Perla és cofundadora del col·lectiu CULPA (2019), on va trobar empara i on la necessitat de crear un espai que celebra i reivindica les identitats trans i no-binàries en l’escena nocturna li va donar ales.

Els seus sets, plens de mescles hipnòtiques i imprevisibles, tenen un estil versàtil. Composicions sarcàstiques i intuïtives, farcides de textures i moments estridents, que provoquen en l’espectador una muntanya russa emocional que l’ha dut a convertir-se en resident de la cèlebre festa queer MARICAS. El caràcter sonor de la seva escriptura l’ha portat a treballar amb diferents productors com ara Lechuga Zafiro i Tomás Urquieta i a crear el seu espectacle en viu El hechizo del viejecito, un concert-recital que explora espais d’èxtasi i ens fa reflexionar a través de la unió de la poesia i la música electrònica.

Ha participat en programes institucionals, clubs, ràdios i festivals com ara el Primavera Sound x Boiler Room (Barcelona), el Boiler Room Festival, OHM (Berlín), Gasworks (Londres), Arena Spa (Oporto), Rinse (París), NTS (Londres) i Refugee Worldwide (Berlín), entre d’altres.