Tots els diumenges

Els diumenges, a partir del 28 de maig, gaudeix de les visites comentades a l’exposició Laura Lima. Balé Literal. 

La proposta trasllada el Balé Literal, presentat per primera i única vegada el juny del 2019 a Rio de Janeiro, a l’interior de les sales del MACBA, i el converteix, així, en un gran dispositiu transitable en funcionament permanent. Els objectes i les pintures que s’aniran penjant dels fils de la instal·lació s’hauran creat especialment per a l’ocasió, tot i que alhora remetran a peces realitzades al llarg de la carrera de l’artista. Un format inusual de retrospectiva coreografiada i en moviment constant.

Les artistes i investigadores Albert Gironès, Eva Paià i Marina Ribot Pallicer ens proposen un recorregut conjunt per l’exposició; una visita en la qual s’acompanya els participants en l’elaboració d’un relat col·lectiu, i es posen en diàleg els coneixements de cadascú. Al llarg del recorregut es compartiran pistes per fer-les ressonar al museu i perquè cada visitant s’emporti un murmuri de l’exposició.

Visites en castellà, la segona i la quarta setmana de cada mes. En català, la resta de les setmanes. Per concertar visites en grup, truqueu al 93 481 33 68 o envieu un correu electrònic a macba [at] macba [dot] cat.

Vistes de l'exposició "Laura Lima. Balé Literal"

Exposició