Del 14 de juliol de 2023 al 7 de gener de 2024
Edifici Meier

80 € per grup/classe

En el marc de l’exposició Nancy Holt / Dins Fora, el MACBA ofereix la possibilitat de visitar l’exposició amb l’acompanyament de les artistes i investigadores Albert Gironès, Eva Paià i Marina Ribot Pallicer. 

L’exposició Nancy Holt / Dins Fora és la mostra més completa de la pràctica de Nancy Holt a Europa fins avui, amb una ambiciosa presentació de la seva polifacètica obra. La percepció i els límits entre el "dins" i el "fora" constitueixen el fil conductor de l’exposició. Holt va ser una artista clau de l’land art i l’art conceptual, i, tanmateix, la seva obra no va aconseguir mai el mateix reconeixement que la d'altres artistes masculins coetanis, una anomalia que aquesta exposició pretén esmenar. 

Aquestes visites permeten entrar en contacte amb els conceptes que constel·len l’exposició i la desborden. Les artistes i investigadores acompanyen el recorregut des d’una perspectiva crítica i reflexiva a l’entorn de la institució del museu i les cures: qui genera el relat d’una exposició? Quins sentits s’activen entre les seves parets? Qui es cuida del museu i de les obres d’art?

Informació pràctica:
  • Dates: a partir del 14 de juliol de 2023
  • Adreçat a: secundària, batxillerat i cicles formatius
  • Durada: 60 min
  • Preu per grup/classe: 80 €

Més enllà d’una visita convencional, en què el contingut es transmet de manera jeràrquica i individual, s’acompanya els participants en l’elaboració d’un relat col·lectiu de l’exposició, i es posen en diàleg els coneixements de cadascú. El museu deixa de ser un espai hermètic i poc accessible per convertir-se en un espai de reflexió compartit.

En cada visita, es compartiran pistes per fer-les ressonar al museu i perquè cada visitant s’emporti un murmuri de l’exposició.

Vistes de l'exposició "Nancy Holt / Dins Fora", 2023. Foto: Miquel Coll

Si tens cap dubte, ens pots contactar a través de educacio [at] macba [dot] cat o per telèfon al 93 412 14 13.


Exposició