Tots els diumenges

12:00 h

Edifici Meier

Gratuïta amb l’entrada al museu, amb inscripció prèvia.

Els diumenges, a partir del 19 de novembre, participa a les visites comentades a l’exposició Daniel Steegmann Mangrané. Una fulla al lloc de l’ull.

L’exposició Daniel Steegmann Mangrané. Una fulla al lloc de l’ull és la primera exposició retrospectiva a l’Estat espanyol de Daniel Steegmann Mangrané, nascut a Barcelona el 1977 i establert a Rio de Janeiro fa dues dècades. Un lloc, assegura l’artista, que el posa en contacte de manera constant i directa amb les urgències del món contemporani, ja siguin ecològiques, polítiques o socials, temes que travessen tota la seva obra. L’exposició aplega dibuixos, pintura, fotografies, escultures, pel·lícules i instal·lacions realitzades des de finals dels noranta fins avui.

Les artistes i investigadores Albert Gironès, Eva Paià i Marina Ribot Pallicer ens proposen un recorregut conjunt per l’exposició; una visita en la qual s’acompanya els participants en l’elaboració d’un relat col·lectiu, i es posen en diàleg els coneixements de cadascú. Durant el recorregut es compartiran pistes per fer-les ressonar al museu i perquè cada visitant s’emporti un murmuri de l’exposició.

Visites en castellà, la segona i la quarta setmana de cada mes. En català, la resta de les setmanes. Per concertar visites en grup, truqueu al 93 481 33 68 o envieu un correu electrònic a macba [at] macba [dot] cat.

 Daniel Steegmann Mangrané. "Una fulla transparent en comptes de la boca", 2017. Foto: Andrea Rossetti

Si tens cap dubte, ens pots contactar a través de macba [at] macba [dot] cat o per telèfon al 934 813 368.


Exposició