Teenage Flock és una acció dirigida pel ballarí i coreògraf Aimar Pérez Galí amb estudiants de l’Institut Menéndez y Pelayo, del projecte EN RESiDÈNCiA, i els «roomers» d’HABITACIÓ 1418. Aquesta última sessió de Teenage Flock formarà part de la programació de MACBA ES VIU, una proposta de dansa i art contemporani. A partir de les habilitats adquirides a les sessions prèvies (7 de març i 11 d’abril), els participants interpretaran coreografies espontànies deixant-se portar pel grup i el moviment, negociant d’una manera col·lectiva com si es tractés d’una bandada d’ocells.

Des de 2009, «Creadors EN RESiDÈNCiA als instituts de Barcelona» posa en contacte la creació contemporània amb estudiants de secundària, per mitjà de la presència continuada de creadors als centres educatius.

EN RESiDÈNCiA és un programa de l’Institut de Cultura de Barcelona i del Consorci d’Educació de Barcelona, ideat conjuntament amb l’Associació A Bao A Qu. En el marc de la sisena edició d’EN RESiDÈNCiA (2014-2015), l’equip educatiu del Graner - Mercat de les Flors coordina la residència d’Aimar Pérez Galí a l’Institut Menéndez y Pelayo.

Patrocinador principal d'activitats:
Estrella Damm
EN RESiDÈNCiA
EN RESiDÈNCiA
Consorci Educació Barcelona
Ajuntament de Barcelona
Teenage Flock

Programa

18 D'ABRIL DE 2015, 19H
Lloc: Sales Museu.