Divendres, 1 d'abril de 2022

Mancebía Postigo és un projecte editorial de Marta Postigo i Oliver Mancebo, que els agrada explicar com un “exercici d’apropiacionisme gràfic, piscogeografia sonora, levitació editorial, experimentació literària i filmació de paratextos”. A partir d’aquest caldo de conceptes han editat, des del 2015, publicacions, audiollibres i fanzins que s’activen més enllà del paper, en espais col·lectius de socialització, com bars, mercats, places o pistes de ball. Entre les seves últimes publicacions trobem l’homenatge a Víctor Nubla Cinc receptes de fetge i rap, el quadern de bitàcola i de prospecció psicotopogràfica Nos vamos a Coratán, o Operación tenedor. Cocina y poética de la Transición y su sobremesa. Més enllà de la seva producció com a editorial, han organitzat festivals d’autoedició com FRESCA! Fira d’edicions casolanes al Mercat de l’Abaceria Central, ALZINA! Aplec de libres i zines sota l’alzina, o el FLIA: Fira del llibre Independent Autoeditat, al barri de Gràcia de Barcelona.

El que pot un llibre és un cicle de trobades amb artistes, editors i persones del context artístic més proper que escriuen llibres i que ens donaran a conèixer el que s’amaga o es pot arribar a amagar rere les seves publicacions. A cura d’Anna Pahissa.

L'activitat és presencial a l'Auditori Meier del MACBA, però també pots seguir-la en directe des de la pàgina web del museu i al canal de YouTube.

Foto: Dani Cantó

Si tens cap dubte, ens pots contactar a través de macba [at] macba [dot] cat o per telèfon al 93 481 33 68.