Divendres, 18 de febrer del 2022

Maite Muñoz i Magui Dávila, comissàries de l’exposició Manuals de reparacions i sons còsmics, parlaran de la selecció necessàriament incompleta i subjectiva de publicacions gràfiques, textuals i sonores exposades a la mostra, que utilitzen l’autoedició col·lectiva i experimental per atendre les emergències de la crisi climàtica i l’autogestió de recursos.

Des dels anys seixanta, una sèrie de projectes comunitaris ha recorregut a les publicacions autoeditades i a la música experimental per activar noves formes d’existència i convivència. Alguns exemples els podem trobar als fanzins, manuals, vinils, cassets, experiències sonores, pòsters i assajos que es mostren en aquesta exposició, que té lloc a la planta baixa del Centre d’Estudis i Documentació del MACBA fins al mes de maig del 2022.

El que pot un llibre és un cicle de trobades amb artistes, editors i persones del context artístic més proper que escriuen llibres i que ens donaran a conèixer el que s’amaga o es pot arribar a amagar rere les seves publicacions. A cura d’Anna Pahissa.

L'activitat és presencial a l'Auditori Meier del MACBA, però també pots seguir-la en directe des de la pàgina web del museu i al canal de YouTube.

 

Imatge d'un llibre i una mà

Si tens cap dubte, ens pots contactar a través de macba [at] macba [dot] cat o per telèfon al 93 481 33 68.


Exposició