Divendres, 28 de gener del 2022

ferranElOtro és dissenyador gràfic i ha centrat gran part de la seva tasca en el suport editorial. Des dels inicis de la seva trajectòria, ha estat molt estretament vinculat a les artistes de la seva generació (i més enllà d’aquesta), amb les quals ha generat una extensíssima producció de publicacions en tot tipus de formats. L’obra editorial d’artistes com Francesc Ruiz, Martín Vitaliti o Martí Anson és indissoluble del treball de ferranElOtro. A més, ha estat un dels fundadors de projectes autogestionats seminals en el nostre context com van ser Saladestar o la Fanzinoteca, encara vigent. El 2008 va crear, amb Irene Minovas, l’editorial Save As...Publications, que va tancar 6 anys més tard amb un catàleg d’una vintena de publicacions d’artista que és un testimoni i una referència clau i excepcional en el context artístic i editorial nacional. El 2015 es trasllada a la ciutat de Medellín, Colòmbia, des d’on continua treballant com a dissenyador i implicant-se de formes diverses amb la comunitat artística i editorial de la ciutat.

El que pot un llibre és un cicle de trobades amb artistes, editors i persones del context artístic més proper que escriuen llibres i que ens donaran a conèixer el que s’amaga o es pot arribar a amagar rere les seves publicacions. A cura d’Anna Pahissa.

L'activitat és presencial a l'Auditori Meier del MACBA, però també pots seguir-la en directe des de la pàgina web del museu i al canal de YouTube.

Imatge d'uns llibres per l'activitat El que pot un llibre

Si tens cap dubte, ens pots contactar a través de macba [at] macba [dot] cat o per telèfon al 93 481 33 68.