Divendres, 17 de desembre del 2021

Radial Radiant és un col·lectiu artístic híbrid i transdisciplinari, recentment fundat a Barcelona per Silvia Renda i Erica Volpini. La pràctica de Radial Radiant se centra en el dispositiu del Llibre d’Art amb particular atenció a la investigació i la creació de llibres sobre processos artístics. Amb un fort enfocament en les pràctiques participatives i en l’educació informal, Radial Radiant imagina també tallers que siguin contextos de recerca col·lectiva. Els llibres sobre processos artístics són traduccions gràfiques de les diferents pràctiques, on es recuperen també les notes disperses en el camí de creació, més enllà de la documentació.

L'activitat és presencial a l'Auditori Meier del MACBA, però també pots seguir-la en directe des de la pàgina web del museu i al canal de YouTube.

El que pot un llibre és un cicle de trobades amb artistes, editors i persones del context artístic més proper que escriuen llibres i que ens donaran a conèixer el que s’amaga o es pot arribar a amagar rere les seves publicacions.

A càrrec d'Anna Pahissa, gestora cultural, editora i especialista en publicacions d’artista.

Process book de Radial Radiant

Programes públics
macba [at] macba [dot] cat
Tel: 93 481 33 68