El privilegi de treballar en un museu d'art contemporani és tractar directament amb els artistes. Les converses que es generen es converteixen en un document de primera mà que ens apropa a les obres des d'una perspectiva diferent a la dels comissaris o a la percepció individual.

A partir d'aquesta idea va néixer el projecte de producció pròpia "Fons de documentació audiovisual", una sèrie documental en què artistes de la Col·lecció MACBA parlen de la seva obra.

En aquesta ocasió proposem la projecció d'un episodi del Fons, inèdit pel seu format de mig metratge, que presenta un recorregut per la trajectòria d’Esther Ferrer, a través de converses amb l'artista, des dels inicis amb el grup Zaj, fins a reflexions sobre el pas del temps, passant pels mètodes de treball.

El programa MACBA es viu et descobreix el Museu i l’art contemporani d’una forma sorprenent i diferent. Tots els dissabtes fins les 21 h experimenta i gaudeix d’una visita diferent amb activitats especials com dansa, música, cinema i performances acompanyades sempre d'una Moritz. Vine a descobrir també el nou espai lounge del Museu!

Artista

Esther Ferrer
Amb el suport de:
Moritz
Fons Esther Ferrer (fotograma)

Programa

Dissabte 23 de març, a les 19 h.
Programes públics MACBA
Tel. 93 481 46 81
programespublics [at] macba [dot] cat

Continguts relacionats

Vídeos

Àudios

FONS AUDIO #1 Esther Ferrer
09.02.2010
La sang de la sensibilitat és blava / Em consagro per tal / De trobar-ne l’expressió més perfecta.
Derek Jarman