Dijous 19 de gener, 2 i 9 de febrer de 2023

Aquest programa genera espais de debat, a partir de les exposicions del museu, entre diversos agents i artistes de la ciutat i el públic que ens visita. És un espai de trobada que entén les exposicions com a poderosos dispositius activadors de la imaginació i generadors de discursos que sovint excedeixen les lectures previstes per la institució i l’equip curatorial.

Persona treballant la terra d'un jardí

Programa

19 de gener

Melic

Carlos Bunga realitza l’acció Melic, com aproximació poética a l’obra de Maria Teresa Hincapié. Melic, és un rastre d’una intersecció, una peregrinació, un punt d’encreuament entre artistes, disciplines, comunitat i barri, on l’artista explora les connexions entre allò quotidià, intím i simbòlic utilitzant el cos com a fil conductor entre el museu, la ciutat i el passat.

A càrrec de Carlos Bunga, artista.

2 de febrer

Vint-i-un dies, unes quantes nits, vuit i dotze hores, ara mateix

Un relat oral i visual en què Alexandra Laudo ens parla sobre el temps en la pràctica artística de Maria Teresa Hincapié, a partir de la revisió d’algunes de les seves accions i de referències teòriques, històriques i literàries. L’estudi del temps i de la seva organització social ha estat un dels temes de recerca centrals en la pràctica curatorial de Laudo.

A càrrec d’Alexandra Laudo, comissària i investigadora.

9 de febrer

Poesia i acció

Les artistes Marta B i Elbi Olalla realitzaran un recital de poesia i piano fruit de la fusió entre l'escrit i el corporal, inspirat en l'univers de María Teresa Hincapié.

A càrrec de Marta Begué, poeta i performer i Elbi Olalla, pianista

Si tens cap dubte, ens pots contactar a través de macba [at] macba [dot] cat o per telèfon al 93 481 33 68.


Exposició