Dijous, 2 de desembre del 2021

18:30 h

Sales del museu

Preu: Gratuït. Amb inscripció prèvia. Places limitades.

Pintada com una porta, ha irromput en el museu amb una d'aquelles entrades que només poden fer les grans estrelles. Tothom s’ha presentat puntual a la cita. Hi ha qui diu que la seva imponent presència a la sala només pot significar que ha vingut a transportar-nos a la història d'aquells locals on es va forjar una trencadora escena de l'espectacle que va enlluernar tot Barcelona. D'altres, en canvi, pensen que no hem d’oblidar que és cabaret, així que és impossible saber del cert el que pot passar.

El recorregut continuarà fora del museu i es tancarà davant del Teatre Arnau.

A càrrec d’Antoni Hervàs, artista.

El programa Parlem de... vol generar espais de debat, a partir de les exposicions del museu, entre diferents agents i artistes de la ciutat i el públic que ens visita. És un espai de trobada que entén les exposicions com a poderosos dispositius activadors de la imaginació i generadors de discursos que sovint excedeixen les lectures previstes per la institució o preconcebudes per l’equip curatorial.

Si tens cap dubte, ens pots contactar a través de macba [at] macba [dot] cat o per telèfon al 93 481 33 68.

Podria ser el meu dormitori (o una cosa semblant). Fins i tot les mateixes característiques tècniques: totes les parets i volums construïts en aquest mòdul de tela crua per a pintors on mesurar-me i mesurar-nos.
Pep Agut